ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ναι μεν αλλά…

Σ’ αντίθεση με τους Αυστριακούς… η περίπτωση του Σέρβου απασχολεί

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα κυρίως από την Αυστρία που ασχολήθηκαν χθες (δες εδώ) με την περίπτωση του Αντρίγια Πάβλοβιτς και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας έτσι όπως το δημοσιεύσαμε μόλις πριν από λίγες μέρες (δες εδώ).

Λίγο πολύ, σ’ αντίθεση με το τι γνωρίζουμε, οι Αυστριακοί ισχυρίζονται ότι ο παίκτης αλλά και η ομάδα αρνήθηκαν συγκεκριμένη πρόταση της Ομόνοιας συνεπώς το θέμα μπαίνει στο ντουλάπι. Και μάλιστα ότι η πρόταση του τριφυλλιού μοιάζει να είναι πολύ πιο κάτω σε σχέση με τις απαιτήσεις του Σέρβου.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως το κασέ του 27χρονου Βαλκάνιου είναι ακριβό και πλησιάζει τις 300 χιλιάδες. Άμα δηλαδή η ομάδα θελήσει να τον εντάξει θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να κάνει την υπέρβαση αφού πρόκειται για «αλμυρό» συμβόλαιο.

Από την άλλη όμως, έτσι όπως εμείς πληροφορούμαστε οι συζητήσεις με τον παίκτη όντως έχουν γίνει αλλά σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν έχει καταθέσει πρόταση.

Αντιθέτως, φαίνεται ότι το χάσμα που χωρίζει τις δύο μεριές δεν είναι μεγάλο και σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει ο φάκελος οριστικά.

Οι της Ομόνοιας έχουν στα υπόψη τους τον παίκτη, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις απαιτήσεις του και αν όντως λάβουν την οριστική απόφαση να τον αποκτήσουν αφού πρώτα μελετήσουν και άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στο ενδιαφέρον τους, τότε θα κινηθούν ανάλογα.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X