ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: «Μαγειρεύουν» αντί- Ακιντόλα

Σε επαφές με εξτρέμ τις τελευταίες ώρες

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ενδεχομένως και σήμερα να λάβουν απάντηση από τους αρμόδιους της Μίντιλαντ. Είναι γνωστό ότι τις προηγούμενες μέρες διαπραγματεύτηκαν με τους Δανούς που με τη σειρά τους δεσμεύτηκαν ότι θ’ απαντήσουν εντός της εβδομάδας.

Οι της Ομόνοιας ελπίζουν ότι αυτό μπορεί να γίνει και σήμερα και ανάλογα θα κινηθούν. Εάν το σήριαλ Ακιντόλα έχει αίσια κατάληξη, τότε όλα καλώς. Επειδή όμως πολλά έχουν ακούσει και πολύ περισσότερα γνωρίζουν οι του προγραμματισμού δεν έχουν άλλη επιλογή από το να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. 

Επί τούτου οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι Λάρκου, Μπεργκ και Ταραπουλούζης όχι μόνο εξέτασαν πολλές περιπτώσεις αλλά είναι πλέον έτοιμοι να κατευθυνθούν προς συγκεκριμένο παίκτη, που θεωρείται τουλάχιστον στα χαρτιά ως αντί- Ακιντόλα.

Μάλιστα οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ανάλογα με τις εξελίξεις που σχετίζονται με τους Δανούς θα κινηθούν. Είτε που θα παραμείνουν πιστοί στο πρότζεκτ Ακιντόλα, είτε που θα στρίψουν το τιμόνι και θα παν κατευθείαν στον άγνωστο προς το παρόν εξτρέμ με τον οποίο έχουν συμφωνήσει σχεδόν τα πάντα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X