ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Το δυνατό μήνυμα του Στ. Παπασταύρου

Ο Πρόεδρος φώναξε «παρών» κάνοντας πράξη αυτά που λέει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια συνεχίζει την πορεία της με στόχο τη σταθεροποίηση, αλλά και τη βελτίωση της απόδοσης της και της ταυτόχρονης βαθμολογικής ανόδου.

Η απόφαση του Σταύρου Παπασταύρου για τερματισμό των υπηρεσιών του Αθλητικού Διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου πάρθηκε γιατί η τριάδα που συνέθετε την ομάδα προγραμματισμού, (Νεόφυτος Λάρκου, Χένινγκ Μπεργκ, Σίμος Ταραπουλούζης), δεν λειτουργούσε το τελευταίο διάστημα το ίδιο αρμονικά σε σχέση με πριν, με αποτέλεσμα η δυσλειτουργική αυτή κατάσταση να επηρεάζει αρνητικά την ομάδα. Με άλλα λόγια η σχέση «πάτωσε» στη χημεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει σημαντική απόφαση ο Σταύρος Παπασταύρου όταν κρίνει ότι αυτό επιβάλλεται για το καλό της ομάδας. Το ίδιο είχε κάνει με το Γιάννη Αναστασίου το Μάιο του 2019. Για όσους θυμούνται και τότε είχε χαθεί η χημεία στην ομάδα προγραμματισμού.

Σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε στην Ελλαδική ιστοσελίδα Gazzetta.gr το Μάιο του 2021, ο Γιάννης Αναστασίου  δήλωσε τα εξής: «Είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά είχαμε διαφορά φιλοσοφίας με τον νέο τεχνικό διευθυντή και αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε φιλικά τη συνεργασία μας». Αυτό, ως ενισχυτικό και όχι αποδεικτικό της έλλειψης χημείας. Γιατί ήταν γνωστό το θέμα όταν … έτρεχε στα καθ’ημάς.

 Και στις δυο περιπτώσεις ο Σταύρος Παπασταύρου ζύγισε καλά τα πράγματα. Έδωσε χρόνο, έδειξε υπομονή και μόνο όταν ξεχείλισε το ποτήρι -όταν δηλαδή σιγουρεύτηκε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φτιάξουν τα πράγματα- έκανε την κίνηση.

Το μήνυμα του Προέδρου προς άπαντες – εντός και εκτός Ομόνοιας - στάληκε κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου:

«Ο κόσμος της Ομόνοιας μπορεί να στηρίζεται στον Σταύρο Παπασταύρου. Αυτό έδειξα τα τελευταία 3.5 χρόνια. Αν χρειαστεί στο μέλλον να γίνουν αλλαγές θα εξηγήσω στον κόσμο. Τώρα δεν υπάρχει κάτι. Ήταν σύμπτωση αυτό με τον κ. Χριστοδούλου».

«Όποιος προσπαθήσει να βλάψει την Ομόνοια με οποιοδήποτε τρόπο, θα μας βρει μπροστά του, αυτό είναι υπόσχεση».

Με την κίνηση του για τερματισμό των υπηρεσιών του Νεόφυτου Λάρκου δεν έκανε απλώς πράξη το μήνυμα. Εδειξε ότι είναι παρών, ότι είναι το αφεντικό και ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ότι είναι δυνατό για να συνεχίσει η Ομόνοια να πρωταγωνιστεί. Για όσο βέβαια παραμείνει στην Ομόνοια.

Γιατί κανείς επενδυτής δεν παραμένει αιώνια σε μια ομάδα. Στην Ομόνοια πρέπει να εύχονται όπως η παραμονή αυτή είναι μακράς πνοής.

Με το Σταύρο Παπασταύρου να ενεργεί τοιουτοτρόπως, να αποδεικνύει δηλαδή ότι κάνει πράξη αυτά που λέει, η διοίκηση του σωματείου θα πρέπει να έχει βάλει καλά στο μυαλό αυτό που έχει πει πρόσφατα ο Πρόεδρος για τη διάθεση των μετοχών.

Ότι η διάταξη του κειμένου της συμφωνίας διαχείρησης για προσφορά σε μέλη και φίλους του σωματείου μέχρι και 40 τοις εκατό του μετοχικού κεφαλαίου εντός τριών ετών από την επίτευξη της συμφωνίας, είναι λάθος. Και καλά κάνουν να βάλουν μπρος για να το διορθώσουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

41 μέρες

41 μέρες

Σε λίγους μήνες δεν θα τον θυμάται κανείς
 |  HOT SPOT