ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η χειρότερη απόφαση είναι η μη απόφαση

Η ομάδα προχωρεί το δρόμο της και βλέπει μπροστά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

O τερματισμός των υπηρεσιών του Νεόφυτου Λάρκου από από το πόστο του αθλητικού διευθυντή, είναι το θέμα που απασχολεί από χθες τους Ομονοιάτες (και όχι μόνο). Το γεγονός επήλθε παρά το ότι ο πρώην πια αθλητικός διευθυντής ανανέωσε τον περασμένο Μάιο το συμβόλαιο του μέχρι το 2023.

Ανέλαβε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2019. Κατά η διάρκεια της παρουσίας του η ομάδα πήρε ένα πρωτάθλημα, ένα σούπερ καπ και κατέγραψε δύο παρουσίες σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Την πρώτη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με βάση την πληροφόρηση η απόφαση για τερματισμό της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, πάρθηκε αφού κρίθηκε πως η συνεισφορά του Νεόφυτου Λάρκου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν ήταν η αναμενόμενη.

Δεν είμαι σε θέση να κρίνω την απόφαση γιατί δεν γνωρίζω τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πάρθηκε. Ούτε και γνωρίζω τι δεδομένα είχε ακριβώς ενώπιον του ο Πρόεδρος για να καταλήξει σε αυτό που κατέληξε. Ενδεχομένως να το κάνω όταν γνωρίζω περισσότερα. Όταν έχω για παράδειγμα μπροστά μου τις θέσεις της Ομόνοιας και του Νεόφυτου Λάρκου επί του θέματος. Θέσεις με επιχειρήματα και όχι γενικολογίες. Αν βέβαια αυτό γίνει.

Σε όλες τις δύσκολες αποφάσεις πρέπει να ζυγίσει κανείς τα υπέρ και τα κατά. Από την άλλη, ότι και να κάνει κανείς ποτέ δεν υπάρχει εγγύηση ότι η απόφασή είναι σωστή.

Η χειρότερη απόφαση είναι η μη απόφαση. Αποφασίστηκε λοιπόν το τι αποφασίστηκε με το σκεφτικό ότι αυτό είναι καλύτερο για την ομάδα. Και φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την απόφαση.

Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι το γεγονός ότι η διοίκηση της εταιρείας δεν μας έχει συνηθίσει σε λήψη βεβιασμένων ή εν θερμώ αποφάσεων. Η υπομονή της περισσεύει. Μπορεί να υποθέσει κανείς και να είναι μέσα στα πράγματα ότι αυτή η υπομονή επιδείχθηκε και τούτη φορά μέχρι σημείου που η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Η φράση «δεν πήγαινε άλλο», ερμηνεύεται με τη φράση «έκανε κακό στην ομάδα». Δηλαδή η παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου –ανεξαρτήτως αν ευθυνόταν και σε ποιο βαθμό, ο ίδιος - λειτουργούσε αρνητικά για την ομάδα.

Ο Νεόφυτος Λάρκου ή το όποιο άτομο εργάστηκε ή εργάζεται στην Ομόνοια σαφώς και δεν είναι υπεράνω της ομάδας. Πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα Το τελικό ζητούμενο είναι σαφέστατο για στους απανταχού Ομονοιάτες. Η ομάδα θα πρέπει «κτίσει» σταθερότητα και να προχωρήσει ξανά σε νέες επιτυχίες.

ΥΓ Τα «ξεκατινιάσματα» στο Facebook προξενούν μόνο θλίψη. Οι «παντογνώστες» δυστυχώς περισσεύουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση