ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσορμπατζόγλου: «Το ποσό για Λοΐζου δεν είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ»

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφολογία

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Λοΐζου, Τζιωνή, Βαλακάρι και Στεπίνσκι (δες εδώ) μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο ρεπόρτερ της ομάδας για τον ΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία του σκάουτ της ομάδας, Κώστα Λαγωνίδη, στην Κύπρο που φέρεται να ήρθε για να παρακολουθήσει τους Λοΐζου, Τζιωνή και Βαλακάρι: «Ο Κώστας Λαγωνίδης είναι μια μεγάλη μορφή της ομάδας, που κατά βάση ασχολείται με τις ακαδημίες. Δεν είναι επισήμως στο σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας, κατά βάση παρακολουθεί πιο νεαρούς και σε ηλικίες κοντά στα 18. Ο ΠΑΟΚ δεν θα επιβεβαιώσει ότι παρακολουθεί συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά προφανώς πήγε για αυτό τον σκοπό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι ενημερωμένος για κάθε καλό νεαρό ποδοσφαιριστή που παίζει σε οποιαδήποτε χώρα, οπότε υποθέτουμε ότι ήρθε να δει τους δύο νεαρούς της Ομόνοιας, αλλά και τον Βαλακάρι που είναι επίσης νεαρός και έχει ιδιαίτερο ταλέντο. Είναι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Για το ψηλό κόστος που θα απαιτεί η μεταγραφή των Λοΐζου και Βαλακάρι: «Το οικονομικό έχει να κάνει με την ΠΑΕ. Τα ποσά αυτά δεν είναι απαγορευτικά για τον ΠΑΟΚ, έχει αρχίσει να κινείται πιο έντονα και έχει δώσει συμβόλαια με απολαβές ενός εκατ. Για νεαρούς ποδοσφαιριστές κάθε μεγάλη ομάδα ψάχνει να προλάβει μια άλλη».

Για το ενδεχόμενο να γίνουν προτάσεις στο μέλλον για τους συγκεκριμένους παίκτες: «Παίκτες παρακολουθούνται επί χρόνια. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ ψάχνει για μεσοεπιθετικούς, τον χειμώνα θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν μάλλον για τον άξονα. Το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο για τον ΠΑΟΚ, λήγουν πάνω από δέκα συμβόλαια και θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ποντάρει σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δώσει υπεραξία».

Για τον Στεπίνσκι: «Δεν γνωρίζω αν τον παρακολούθησαν. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλυμμένος στα φορ. Δεν είναι θέση στην οποία καίγεται, αλλά βεβαίως και παρακολουθεί και ενημερώνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση