ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Παθιασμένοι και χωρίς φόβο

Ο Έρικ Μποτεάκ, έδωσε τα… κλειδιά για το θετικό αποτέλεσμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ανυπομονησία και συγκρατημένη αισιοδοξία. Αυτά τα δυο στοιχεία επικρατούν στην Ομόνοια εν αναμονή του ιστορικού αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η ανυπομονησία πηγάζει κυρίως από το ότι η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό όμιλο και δευτερευόντως γιατί θα αγωνιστεί σε ένα θεσμό όπου θα συναντήσει ομάδες ποιοτικότερες από αυτές που αντιμετωπίζει ως συνήθως. ( Το περί ποιοτικότερων ομάδων το είπε και ο Χένινγκ Μπεργκ), Σε τέτοια ματς είναι ασφαλώς αλλιώτικο το κίνητρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει σεβασμός για τον ΠΑΟΚ και, βέβαια η γνώση ότι είναι πολύ δύσκολο το αυριανό ματς.

Η συγκρατημένη αισιοδοξία (πηγάζει) από τις εμφανίσεις της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λινγκ Σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως έδρας, η Ομόνοια έδειξε να είναι ανταγωνιστική.

Υπάρχει σεβασμός για τον ΠΑΟΚ και, βέβαια, (υπάρχει) η γνώση ότι είναι πολύ δύσκολο το αυριανό ματς. Ξέρουν οι της Ομόνοιας τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ και ξέρουν ότι θα περάσουν δύσκολα.

Ο Έρικ Μποτεάκ, μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης, το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί η ομάδα για να έρθει θετικό αποτέλεσμα και τα συναισθήματά του για την παρθενική παρουσία στους ομίλους. Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη διοργάνωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να φοβηθούμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε στο επίπεδο μας. Νομίζω ότι θα είμαστε καλοί γιατί έχουμε έμπειρους παίκτες και καλούς νεαρούς στην ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για μάς και τους οπαδούς μας επίσης. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε σε ομίλους και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην ιστορία. Νιώθουμε παθιασμένοι που θα παίξουμε αυτό το ματς».

Παθιασμένοι και χωρίς φόβο στην Τούμπα. Αυτή είναι η επισήμανση του Γάλλου. Επισήμαση που... δίνει τα κλειδιά για τον τρόπο αντιμετώπισης του αυριανού δύσκολου αγώνα. Από τη ψυχολογική σκοπιά.

Κατά την συνήθη τακτική δεν αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που μετέχουν στην αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Γίνεται απλώς αναφορά σε αριθμό (24).

Η αναχώρηση θα γίνει σήμερα στις 11.00, η συνέντευξη Τύπου στις 19.15 και η προπόνηση στις 20.00.

Ο αυριανός αγώνας αρχίζει στις 19.55.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση