ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Με αυτογνωσία και αποφασιστικότητα

Συναντά σήμερα στη Λεμεσό τον Απόλλωνα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεύτερο παιχνίδι για την Ομόνοια στα πλέι οφ.  Αντιμετωπίζει σήμερα (5μμ) στο γήπεδο «Αλφα μέγα» στη Λεμεσό τον Απόλλωνα που προέρχεται από 4 συνεχείς επιτυχίες. Είναι η πρώτη φορά που η Ομόνοια αγωνίζεται στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Ασφαλώς και στόχος της Ομόνοιας στη σημερινή αναμέτρηση είναι η νίκη (με αυτήν μπορεί να δει και πιο ψηλά) που θα επιδιώξει με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση και ευλαβική εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου. Είναι γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή η Ομόνοια- που έχει στραμμένη την προσοχή κυρίως στο κύπελλο και συγκεκριμένα στον αγώνα με την Παφιακή ομάδα- δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη της αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Επανέρχονται από τιμωρία και τραυματισμό αντίστοιχα οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Φαμπιάνο, ενώ είναι απόντες οι Φουάντ Μπασιρού, (υπέστη μυικό τραυματισμό, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Κομορών για τα δύο παιχνίδια με την Ακτή Ελεφαντοστού τα οποία θα γίνουν στις 24 και 28 Μαρτίου), Πάρις Ψάλτης, Μορέτο Κασάμα και Μπράντον Μπάρκερ. Η αποστολή αποτελείται από 23 παίκτες.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να παρατάξει τους Ουζόχο στο τέρμα μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μάθιους, Παναγιώτου, Γιούστε, Κίτσο, στον άξονα τους Κούσουλο, Χαραλάμπους, στα δεξιά το Λοίζου, στα αριστερά το Μπεζούς και δυάδα μπροστά τους Ανσαριφάρντ, Κακουλλή.

Έχουν εξαντληθεί τα 1163 εισιτήρια που πήρε η Ομόνοια για τον σημερινό αγώνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση