ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κολοβός: «Δεν υπήρχε άλλη ομάδα πέραν του Παναθηναϊκού»

Η συνέντευξη του Έλληνα επιθετικού σε Μέσο της πατρίδας του

Για την επιθυμία και εν τέλει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του. Μιλώντας στην «Sportime», ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας απέφυγε να τοποθετηθεί για τον προσωπικό λόγο που τον ώθησε στον επαναπατρισμό, σημειώνοντας ωστόσο πως ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα με την οποία διαπραγματευόταν.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Πως αισθάνεσαι που κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος ανυπομονούσα να έρθω να συναντήσω την υπόλοιπη ομάδα. Τώρα είμαι, πλέον, εδώ και είναι μία εξέλιξη που με χαροποιεί. Θέλω να δώσω το 100%, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε φέτος».

Κολοβός: «Απόδειξη σε κάθε αγώνα ότι αξίζω να είμαι εδώ»

Έρχεσαι σε μία περίοδο αρκετά μεταβατική για τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία αγωνιστικής ανέλιξης. Περιμένει πράγματα από εσένα. Αυτό σου δίνει έξτρα κίνητρο; Σε βαραίνει ; Πως το αντιμετωπίζεις; Ως επανεκκίνηση;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Ο καθένας πρέπει να αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο, σε κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα ότι αξίζει να βρίσκεται εδώ. Αυτό θέλω να κάνω και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι εδώ με εμπιστεύτηκαν. Από την πλευρά μου, θα δίνω κάθε ημέρα το 100% και από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε στο γήπεδο».

Πως προέκυψε ο Παναθηναϊκός; Είχες άλλες προτάσεις; Από την Ομόνοια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήθελες να φύγεις λόγω ενός προσωπικού ζητήματος και ενώ ήσουν σε ανοδική πορεία.

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και έτσι ήρθε ο Παναθηναϊκός. Έτσι υπέγραψα. Δεν χρειάζεται, νομίζω, να πω για άλλες ομάδες. Με ήθελε ο Παναθηναϊκός, εγώ ήθελα να έρθω εδώ και αυτό συνέβη από την πρώτη στιγμή. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε άλλη ομάδα για εμένα, παρά μόνο ο Παναθηναϊκός».

Το ότι πέρασες και από τον Ολυμπιακό, ήταν ένας λόγος να διστάσεις; Να το σκεφτείς μία δεύτερη φορά;

«Όχι, όχι καμία σκέψη απολύτως».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X