ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερέρα: «Αν μιλήσω για τους διαιτητές θα έχω πρόβλημα»

Δηλώσεις απο τον τεχνικό των «πρασίνων»

Ο τεχνικός της Ομόνοιας μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο αλλά και την ήττα απο τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Τι πιστεύετε για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Πάφος FC;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα».

Ποια η άποψη σας για τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα;

«Δεν θα μιλήσω για τις αποφάσεις των διαιτητών, γιατί αν το κάνω αυτό θα έχω πρόβλημα. Καλύτερα να μιλήσω για τη δική μας εμφάνιση, που ήταν σωστή σε αρκετούς τομείς. Είχαμε πολλές προϋποθέσεις στο δικό τους μισό που προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο αυτό γιατί υπήρχαν πολλοί παίκτες πίσω από την μπάλα. Πολλοί παίκτες στο έδαφος για δύο λεπτά, να περιμένουν τους φυσιοθεραπευτές να περάσουν μέσα. Πολλοί ψεύτικοι τραυματισμοί που χαλούσαν τον ρυθμό του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο για εμάς. Αν κάποιοι δεν κάνουν κάτι για αυτά, τότε το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει έτσι δυστυχώς. Δεν ρίχνω καμιά ευθύνη στα παιδιά γιατί προσπάθησαν. Ζητήσαμε στο ημίχρονο να έχουν πειθαρχία και ψυχραιμία και τα πήγαν καλά. Δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί παίκτες της Νέας Σαλαμίνας πίσω από την μπάλα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά τώρα και να προετοιμαστούμε για την Πάφος FC».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Φρανσίς Ουζόχο  δείχνει την ποιότητα του

Ομόνοια: Η σεζόν του Ουζόχο

Η ονειρική εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» , οι 17 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι 4 στην Ευρώπη και η ανακήρυξη του ως καλύτερου ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ