ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημο: Στην Ομόνοια 29Μ ο Τζόρντι Γκόμεθ!

Ανακοίνωση από τους «πράσινους»

Έσκασε η «βόμβα»! Ο Τζόρντι Γκόμεθ είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29Μ με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Ισπανό. Για την εν λόγω εξέλιξη σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας από την περασμένη Παρασκευή (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Jordi Gomez.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Το συμβόλαιο συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ αυτόματα με την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας μας στο γκρουπ της πρώτης οκτάδας του πρωταθλήματος. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που κατέφθασαν στο νησί μας με σπουδαία καριέρα σε Ισπανία, Αγγλία και Κύπρο.

*Για την ιστορία (και διόρθωση των δημοσιευμάτων) ο Jordi Gomez θα αποτελέσει τον 2ο μη Κύπριο ποδοσφαιριστή που θα φορέσει την φανέλα του Σωματείου μας. Ο 1ος ήταν ο Ελλαδίτης Σταύρος Νικολάου που αποκτήθηκε στη περσινή μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Η φιλοσοφία του Σωματείου μας για στήριξη και προτεραιότητα στο Κύπριο ποδοσφαιριστή θα συνεχιστεί απρόσκοπτη σε οποιαδήποτε κατηγορία και όπου μας το επιτρέπουν οι διαθέσιμες επιλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση