ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Είχαμε τέτοια αποτελέσματα και πέρσι, αλλά ήρθαμε πρώτοι»

Οι δηλώσεις μετά την γκέλα με την ΕΝΠ

Στον τρόπο που θα διαχειριστεί τη βαθμολογική απώλεια με την ΕΝΠ επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ΕΝΠ. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Φτιάξαμε κάποιες φάσεις, είχαμε το πέναλτι, καλό ρυθμό, γυροφέρναμε την περιοχή αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Χρειάστηκε να σπάσουμε μια πολυπρόσωπη άμυνα, προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους αλλά δεν ήρθε το γκολ. Έκανε μια καλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ, απέκρουσε και το πέναλτι. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε, όμως οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν με τον τρόπο που τα διαχειρίζονται. Είχαμε και πέρσι τέτοια αποτελέσματα αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».

Για τη νέα υποχρέωση που έρχεται κόντρα στην PSV: «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο να έχουμε κάθε εβδομάδα συνεχόμενα παιχνίδια. Κερδίσαμε τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα και πρέπει να το διαχειριστούμε. Θα το έχουμε για δύο μήνες. Η ομάδα μπορεί να το διαχειριστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση