ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6/6 από την ακαδημία της Ομόνοιας

Η ενημέρωση των «πρασίνων»

Έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες κατέγραψε το Σάββατο η ακαδημία της Ομόνοιας, με τους πράσινους να ενημερώνουν αναλυτικά για τα παιχνίδια των ομάδων τους.

Η ενημέρωση από την Ομόνοια:

Έξι αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Ακαδημίας μας. Δράση είχαμε στα πρωταθλήματα Νέων, Παίδων και Κοριτσιών.

Η ομάδα U19 κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα με 0-1 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Σκορδής. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Η ομάδα U17 κέρδισε την ΕΝΠ με 2-3 χάρη στα δύο γκολ του Θεοδοσίου και το ένα του Φούλια. Βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα με 48 βαθμούς.

Η ομάδα U16 κέρδισε με 2-6 την ΕΝΠ χάρη στα τέρματά των Χαραλάμπους (2), Μιχαήλ, Κίττου (2) και Χριστοδούλου. Βρίσκεται στην 7η θέση με 27 βαθμούς.

Η ομάδα U15 κέρδισε την ΕΝΠ με 4-0 χάρη στα δύο τέρματά του Θαναηλίδη και το ένα των Αγγελίδη και Καζακαίου. Βρίσκεται στην 4η θέση με 33 βαθμούς.

Η ομάδα U14 κέρδισε την ΕΝΠ με 10-0! Χατ τρικ πέτυχε ο Γιαλλούρης και από ένα γκολ οι Κουνούνης, Σώζου, Σάββα, Τσιγκαρίδης, Σταυρινίδης, Ιωάννου και Τιμοθέου. Βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 44 βαθμούς.

Η ομάδα Κοριτσιών U15 κέρδισε εντός έδρας την Πάφος FC με 2-0 χάρη στα γκολ των Ανδρέου και Πέτσα. Βρίσκεται στην 3η θέση με 32 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση