ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε επιστροφή στην Αμμόχωστο»

Κάλεσμα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του Δήμου Αμμοχώστου

Ανακοίνωση για τις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν στην πόλη της Αμμοχώστου εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, μέσω της οποίας καλεί και τον κόσμο της στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας του Δήμου Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την ενέργεια του Έρτογαν αλλά και του Ερσίν Τατάρ για την απόφαση για άνοιγμα μέρους της παραλίας της πόλης μας.

Η άμεση επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού και επιστροφή της ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στους νόμιμους κατοίκους της είναι η μόνη οδός προς την σωστή κατεύθυνση.

Αναμένουμε ότι σύντομα ο Γ.Γ των Ηνωμένων εθνών θα καλέσει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για ένα ουσιαστικό, εποικοδομητικό διάλογο για λύση του Κυπριακού.

Περαιτέρω στασιμότητα θα οδηγήσει σε νέα τετελεσμένα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους Αμμοχωστιανούς ότι η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερες ενέργειες να διεκδικεί την επανένωση της Κύπρου μας και την επιστροφή στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο!

Καλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Δήμος ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ αύριο Πέμπτη στις 17:00 στο οδόφραγμα της Δερύνειας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση