

Κωνσταντίνος Νικολάου
Μεταγραφική εξέλιξη ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει στη Νέα Σαλαμίνα, αφού τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά… Το ρόστερ έχει πολλά κενά κι ο Νεόφυτος Λάρκου με τους συνεργάτες του το πιέζουν για τις επόμενες προσθήκες.
Πέραν όμως απ’ τον καταρτισμό του ρόστερ τη δική του σημασία έχει επίσης το που, αλλά και πότε θα γίνει η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία.
Η πρώτη συνάντηση λοιπόν μεταξύ Άνχελ Λόπεθ και ποδοσφαιριστών έχει προγραμματιστεί στις 23 Ιουλίου. Στις 4 Αυγούστου θα μεταβεί η αποστολή στον Άγρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14 του ίδιου μήνα. Οι προπονήσεις ωστόσο θα γίνονται πιθανότατα στην Κυπερούντα.
Όπως αντιλαμβάνεστε, το βασικό στάδιο αποφασίστηκε να γίνει φέτος στην ορεινή Λεμεσό, ενώ ακολούθως το τελικό μοντάρισμα θα γίνει Μενεού, όπου και θα συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (Σαββατοκύριακο 13-14/09).
*Υπενθυμίζουμε πως στις 18 Ιουλίου (17:30) είναι προγραμματισμένο το fanday στο «Στάδιο Αμμόχωστος».
**Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά.