ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ο Πασιέκα στα παλιά του λημέρια

Πήρε και δώρο φανέλα

Μια επίσκεψη ενός παλιόφιλου στο Μενεού σήμερα(5/3) είχαν στη Νέα Σαλαμίνα. Καθώς ο Ντάριους Πασιέκα βρέθηκε εκεί για να δει την πρώην ομάδα του.

Του έδωσαν δώρο μια φανέλα με το «6» που φορούσε στη διετία που έπαιζε στην ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του αγώνα μας με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ Άχνας το Σάββατο 7/3 και ώρα 17:00 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη με εξαίρεση τον Charles Eloundou ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Την προπόνηση της ομάδας μας παρακολούθησε και ο Dariusz Pasieka ποδοσφαιριστής που τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα την ποδοσφαιρική περίοδο 93-94 και 94-95 όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ τίμησε για την προσφορά του στο σωματείο μας τον Pasieka κάνοντας του και δώρο την ερυθρόλευκη φανέλα με τον αριθμό 6, αριθμό που φορούσε κατά την διάρκεια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X