ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ο ένας χρειάζεται τον άλλον!

«Δεμένος» μέχρι το 2025 ο Τσίκο

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Είναι ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας ο οποίος το τελευταίο διάστημα ξεχωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον, αποτελώντας αναμφίβολα έναν από τους παίκτες αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Επιστρέφοντας στους «ερυθρόλευκους» μετά απ' το άκρως πετυχημένο πέρασμα του από τον ΠΟΞ και τη δεύτερη κατηγορία, ο Τσίκο κατάφερε να πάρει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που το δόθηκαν από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, καταγράφοντας έως τώρα 27 συμμετοχές, δύο γκολ και εννέα ασίστ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης!

Προτού λοιπόν αρχίσει το όνομα του να «παίζει» έντονα στα ρεπορτάζ άλλων ομάδων, το βαρωσιώτικο σωματείο φρόντισε να τον «δέσει» μέχρι το 2025 (δεν είναι ο μόνος), επενδύοντας ουσιαστικά στο ταλέντο του 24χρονου Αγκολέζου ακραίου επιθετικού. Δεν τίθεται θέμα πως η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται την εκρηκτικότητα και τη διεισδυτικότητα του εξελίξιμου εξτρέμ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος έχει ανάγκη τη Νέα Σαλαμίνα.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος ήταν αυτή που έμελλε να δείξει τις ικανότητες του στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού πρωταθλήματος, όμως σίγουρα υπάρχει χώρος για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει περισσότερο ομαδικός, αλλά και σαφώς πιο αποτελεσματικός. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι καταφέρνει να δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, αλλά αν φτάσει σε σημείο να τελειώνει τις εν λόγω φάσεις με μεγαλύτερη συχνότητα… τότε η αξία του θα εκτοξευθεί (για τα κυπριακά δεδομένα πάντα)!

Στην παρούσα φάση όμως, φαίνεται πως βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον ούτως ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται, με την παραμονή του στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τουλάχιστο έναν ακόμη χρόνο να μοιάζει ως το καλύτερο δυνατό σενάριο. Τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση