ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας για Ντορεγκεΐρι: «Τον ήθελε πολύ ο προπονητής μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του: 

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είναι στο Μπάνσκο η ομάδα με πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε αντίθεση με την Κύπρο. Είχαμε σήμερα πρωινή προπόνηση. Γίνετε πολύ καλή δουλειά και θα είμαστε εκεί μέχρι της 7 Αυγούστου».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομαδα: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό διευθυντή και μας έχει μεταφέρει ότι οι συνθήκες στη προετοιμασία είναι εξαιρετικές. Άρχισαν σιγά σιγά και οι νέοι ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται με τους υπόλοιπους.»

Για τα φιλικά: «Το επόμενο φιλικό της ομάδας μας είναι την Τετάρτη. Δώσαμε ήδη ένα φιλικό με την Σαμπαχ όπου πήραμε την νίκη με 2-1».

Για την απόκτηση του Dorregaray: «Καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του. Κάναμε μεγάλες προσπάθειες για να κλείσει ο ποδοσφαιριστής. Τον ήθελε πολύ ο προπονητής μας και είχαμε θετική κατάληξη. Δεν θα καταφέρει όμως να βρεθεί στη Βουλγαρία επειδή υπάρχει ένα θέμα με τις πτήσεις από την Αργεντινή. Θα μείνει στη Κύπρο και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα»

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ήταν η τελευταία κίνηση. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις προσθήκες που κάναμε».

Για την απόφαση να γίνουν 17 οι ξένοι-κοινοτικοί ποδοσφαιριστές: «Το ζήσαμε και αυτό. Είδαμε να ανακοινώνονται προκηρύξεις και την άλλη εβδομάδα να αλλάζουν. Κατάντησε κουραστικό να γίνετε αυτό. Φέτος σκεφτήκαμε τους 17 παίκτες. Δεν έχουμε σκοπό να εξαντλήσουμε αυτό τον αριθμό». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση