ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για το επίπεδό μας... δείτε το πρωτόκολλο»

Απάντησε στον ΑΠΟΕΛ η Νέα Σαλαμίνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Απάντηση στην... απάντηση του ΑΠΟΕΛ από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας όσον αφορά στη διαιτησία και στον ορισμό του Βασίλη Δημητρίου στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο ΓΣΠ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να βλέπουν... ούτε ζωγραφιστό τον εν λόγω διαιτητή στα παιχνίδια τους και το εκφράζουν επισήμως για δεύτερη φορά φέτος, μετά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Πάντως όσες ανακοινώσεις και να εκδοθούν από οποιαδήποτε ομάδα σχετικά με διαιτησία, η ΚΟΠ δεν πρόκειται ποτέ να κάνει το χατίρι και θα ορίζονται όλοι οι διαιτητές σε αγώνες όλων των ομάδων, απόφαση η οποία επάρθη το περασμένο Καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

«Εφόσον οι ανακοινώσεις για ορισμούς διαιτητών θεωρούνται από τη διοργανώτρια αρχή ως αποδεκτή πρακτική και παράλληλα φαίνεται πως αποδίδουν, διατηρούμε το δικαίωμα (παρόλο που διαφωνούμε) να πράττουμε το ίδιο, όχι για να αποκομίσουμε όφελος, αλλά για να προστατέψουμε το Σωματείο μας, αφού δεν έχουμε τη δύναμη να αποκλείουμε διαιτητές από αγώνες μας.

Όσον αφορά τα περί επιπέδου, παραπέμπουμε τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στη θέση μας για την αλλαγή του πρωτοκόλλου όταν η δική τους ομάδα κτυπήθηκε από την πανδημία, ενώ στο πρώτο κτύπημα του ιού στο ποδόσφαιρο, μείναμε σχεδόν μόνοι μας.

Και όντως, ο νοών νοείτω!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση