ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Χασαμέ τον λογαριασμό από φάσεις του VAR»

Σχολίασε τις επίμαχες φάσεις των αγώνων του β' γκρουπ

Τις επίμαχες φάσεις από τους αγώνες του β' γκρουπ σχολίασε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Γεωργίου, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Για το ΑΕΛ-Οθέλλος: «Μια φάση. Στο 39ο λεπτό σκοράρει ο Οθέλλο και ο 2ος βοηθός ακυρώνει το τέρμα για οφσάιντ. Πάει η φάση στο VAR και ακυρώνεται το γκολ σωστά, αφού ήταν ελάχιστα μπροστά το γόνατο του ποδοσφαιριστή».

Για το Νέα Σλαμίνα-Απόλλων: «Στο 6ο λεπτό, ελέχγχεται χέρι για πέναλτι. Εδώ ο Βαρίστας σε μια ξεκάθαρη φάση έκανε 1,5 λεπτό, δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Στο 16ο λεπτό ξανά καθσυτέρηση, πετυχαίνει γκολ η Νέα Σαλαμίνα, υπήρχε οφσαίντ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ και πάλι καθυστερημένα. Στο 18ο . Στο 34ο λεπτό, δεν υπήρχε κανένα φάουλ στον Βαλμπουενά, ο διαιτητής σφύριξε το φάουλ και από αυτό ήρθε και το γκολ. Δεν δικαιούτο το VAR να επέμβει, ένα λάθος που κόστισε. Αν ήταν στην κανονική ροή του αγώνα θα ελεγχόταν από το VAR».

Για το Καρμιώτισσα-Δόξα: «Αρκετές φάσεις. Στο 19ο λεπτό ο διαιτητής δεν έδωσε κίτρινη στον ποδοσφαιριστή της Δόξας που χρησιμοποιεί το χέρι. Στο 34ο λεπτό, δεν υπάρχει παράβαη πέναλτι, το VAR εισηγήθηκε on field review έγινε έλεγχος, διορθώθηκε το λάθος του. Ήταν ξεκάθαρη απόκρουση του Αντωνιάδη. Στο 88ο λεπτό, δεν υπάρχει παράβαση για χέρι».

Για το Εθνικός-ΑΕΖ: «Χασαμέ τον λογαριασμό από φάσεις του VAR. Στο 14ο λεπτό, έγινε έλεγχος του VAR για οφσάιντ στο τέρμα της ΑΕΖ, μετρά κανονικά σωστά το γκολ. Στο 41ο λεπτό, γίνεται έλεγχος από το VAR για δύο περιπτώσεις αφού σφυρίκτηκε πέναλτι. Πρώτα για χέρι και μετά για φάουλ του Ντιγκινί πάνω σε παίκτη του Εθνικού. Εδώ τους πήρε έξι λεπτά, έστειλα τον διαιτητή στο On field review και ενώ δεν υπήρχε καθαρή παράβαση ο διαιτητής υπέμεινε στην αποψή του. Φαίνεται ότι δεν γίνεται παράβαση, του φώναξε και το VAR αλλά αυτός νομίζω με την απειρία του δεν έπραξε σωστά. Στο 5ο λεπτό, η μπάλα δεν περνά ολόκληρή τη ραμμή. Στο 53ο λεπτό πετυχαίνει τέρμα ο Εθνικός και ακυρώνεται, γίνεται έλεγχος από το VAR για οφσαίντ, καθυστερεί πολύ το VAR και τελικά ακυρώνεται το γκολ. Στο 65ο λεπτό, άλλη δύσκολη φάση, εδώ ο Ιωάννου σκοράρει, γίνεται έλεγχος από το VAR, και πάλι όμως δεν έχουμε ξεκάθαρα πλάνα. Δεν υπήρχε καλό πλάνο. Ακυρώθηκε για χέρι τελικά το γκολ. Στο 85ο λεπτό, ο Καμπρέρα σκοράρει, ακυρώνεται το γκολ για οφσάιντ, γίνεται έλεγχος και ακυρώνεται το γκολ. Για τις πολλές καθυστερήσεις, αν ήμουν clever referee δεν θα ταλαιπωρούσα τους ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια δικαιώθηκε ο διαιτητής, επειδή μπήκαν πολλά γκολ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση