ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφικτή η 30η Ιουνίου;

Η κοινή γραμμή και η δυσκολία

Μπορεί η κατάσταση να είναι αβέβαιη σε ό,τι αφορά στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων και την ολοκλήρωση της σεζόν, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα προλάβουμε για 30 Ιουνίου.

Η αισιοδοξία πηγάζει από την κοινή γραμμή που φαίνεται να προκύπτει από τις τηλεδιασκέψεις που γίνονται ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, λίγκες, συλλόγους και τις ομοσπονδίες αυτές τις μέρες. Η γραμμή αφορά στην άποψη πως το καλύτερο για όλες τις πλευρές είναι να βρεθεί τρόπος να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Τόσο για να κριθούν τίτλοι, ευρωπαϊκά εισιτήρια και υποβιβασμοί στο γήπεδο όσο και για να μην προκύψει μεγάλο οικονομικό κραχ με τις ρήτρες στα συμβόλαια με χορηγούς και τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αυτό που δυσκολεύει τη δουλειά των working groups, είναι η ξεχωριστή κατάσταση που επικρατεί σε κάθε χώρα με τον Ιό αφού π.χ. η Ιταλία είναι πιο προχωρημένη σε σχέση με άλλες χώρες ενώ η Αγγλία είναι πιο πίσω. Έτσι, το να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για το τέλος της φετινής σεζόν και κυρίως την ολοκλήρωση των κυπέλλων Ευρώπης είναι δύσκολη υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X