Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην Πάφο οι Apollon Ladies, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Βλάζνια στην παράταση και μαζί την πρόκριση στον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Women’s Europa Cup.
Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν ήταν. Οι Αλβανές μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τη Ντότσι, βάζοντας από νωρίς δύσκολα στην ομάδα της Λεμεσού. Οι «κυανόλευκες», ωστόσο, δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και σταδιακά άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε, η Apollon Ladies πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και τελικά βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί χρειάστηκε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, στοιχεία που είχαν οι «κυανόλευκες» μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Το «χρυσό» γκολ στο έξτρα ημίωρο ολοκλήρωσε την ανατροπή και έφερε τους πανηγυρισμούς. Από το 0-1 του 6ου λεπτού, στο 2-1 της πρόκρισης, οι Apollon Ladies έδειξαν χαρακτήρα και απέδειξαν πως ξέρουν να διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές.






























