ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Να γίνονται τεστ κάθε εβδομάδα με έξοδα του κράτους»

Η άποψη του αντιπροέδρου της Δόξας για τα θέματα κορωνοϊού

Για το νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού που προέκυψε στην ομάδα του μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο κρούσμα στην ομάδα: «Είναι ατυχές γεγονός αλλά είναι πλέον μέρος της ζωής μας. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά».

Για το από που προέκυψε το κρούσμα: «Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Σε κάποια στιγμή θα ήρθε σε επαφή με κάποιο άτομο που ήταν ασυμπτωματικό και άρπαξε τον ιό. Τα άλλα είναι εικασίες. Φαίνεται ότι είναι από την προσωπική του ζωή που προέκυψε και όχι από την αθλητική».

Για το κατά πόσον συμμετείχε στην προπόνηση ο παίκτης μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είχαμε ρεπό τη Δευτέρα. Την Τρίτη όταν διεγνώστηκε το περιστατικό αναβλήθηκε η προπόνηση. Περάσαμε όλοι από τεστ. Βγήκαν 12 αποτελέσματα, ήταν όλα αρνητικά. Περιμένουμε τα υπόλοιπα. Θα επαναληφθεί το τεστ την Παρασκευή».

Για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση: «Το κράτος πρέπει να εφαρμόσει την προκήρυξη της ΚΟΠ. Κάθε εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές πρέπει να περνούν από το τεστ και να είναι στα έξοδα του κράτους. Σκεφτείτε το κόστος ποιο θα είναι αν μια ομάδα αναγκαστεί να κάνει δύο τεστ σε όλο το ρόστερ. Κάθε τεστ είναι 3000 ευρώ. Αν θέλω 6000 ευρώ κάθε εβδομάδα σκεφτείτε τι θα γίνει. Πρέπει να το ξαναεξετάσει το Υπουργείο Υγείας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πολύ στενές επαφές με αντιπάλους, παράγοντες και τεχνική ηγεσία. Πρέπει να τους δοθεί ιδιαίτερη προσοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X