ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετράκης: «Η ομάδα με την μεγαλύτερη σταθερότητα και συνέπεια θα παραμείνει»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Έχετε κερδίσει Ανόρθωση, Πάφο, Άρη και τώρα Απόλλωνα: «Πετύχαμε μεγάλες νίκες αλλα θα έχουν σημασία αν πετύχουμε την παραμονή. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Τα παιγνίδια απέναντι στους συναγωνιστές θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την μάχη για παραμονή».

Όταν ήρθατε είχατε 0 βαθμούς: «Παίρνοντας την απόφαση να έρθω εδώ, είχε γίνει μια αξιολόγηση από το υπάρχον υλικό εάν μπορεί να ανακάμψει με αυτό εγώ πείστηκα και σαν στη ουσία σα προπονητής υπήρχε η πίστη, ήταν να βρω τα καλύτερα σημεία της ομάδας μέσα από την καθημερινότητα και την προπόνηση να φθάσουμε κοντά στα αποτελέσματα. Πήραμε σημαντικές νίκες, θα μπορούσαμε και για άλλους βαθμούς αλλα λόγω συγκυριών δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολλά γρηγορά παιγνίδια, αλλα θεωρώ πως οι ποιότητα, η νοοτροπία, η πίστη, η καθημερινή δουλεία μας έχει φέρει σε ένα παρονομαστή να διεκδικούμε. Είναι σημαντική η χθεσινή νίκη μας δίνει περισσότερη πίστη». 

Για την Καρμιώτισσα: «Οι βαθμοί είναι πολλοί, η ομάδα που θα δείξει την μεγαλύτερη σταθερότητα, πίστη, οι λεπτομερείς θα κάνουν την διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε τον στόχο της παραμονής».

Πρέπει να πάρετε βαθμούς και από τις ομάδες που συναγωνίζεστε: «Από την δική μας πλευρά σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε περισσότερα πράγματα στο παιγνίδι μας για να κερδίσουμε, πρέπει να βρούμε τις λύσεις, είχαμε μια εβδομάδα και αυτό μας βοήθησε. Αυτά τα παιγνίδια θα μας δώσουν ώθηση».

Για το σχόλιο του προέδρου: «Σε οποιανδήποτε ομάδα ξεκινάνε όλα από τον πρόεδρο. Όταν αυτός δείχνει πίστη για την παραμονή τότε αυτό κάνουμε και εμείς. Αυτό μεταφέρεται στους παίκτες. Όλοι μας έχουμε μία ενιαία νοοτροπία και ο ένας βοηθάει τον άλλο. Δεν απογοητευόμαστε σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Με αυτό θέλουμε να πορευτούμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε δύο με τρείς επιστροφές. Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιγνίδι». 

Για το θέμα έδρας: «Έχουμε κάνει κάποιες νίκες αλλα πρέπει να στηριχτούμε σε αυτήν και να την εκμεταλλευτούμε».

«Οι ομάδες που βρισκόμαστε κοντά, τα κίνητρα είναι πολλή μεγάλα. Έχω έρθει σε ανάλογη θέση στο παρελθόν. Ο κάθε προπονητής πρέπει να βρει κίνητρα. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρα».

Σχόλιο για πρωτάθλημα: «Θα έχει μεγάλη γοητεία και τις έξι αρκετά ισοδύναμες. Οι επόμενες τρείς-τέσσερις αγωνιστικές θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Μπορεί να ξεχωρίσουν κάποιες ομάδες, αλλα υπάρχουν μικρές διαφορές. Θα παίξει ρόλο η συνέπεια και η σταθερότητα. Δεν θα ξεκαθαρίσει τόσο εύκολα ούτε, τόσο άμεσα. Μία-δύο αγωνιστικές στο τέλος θα φτάσουμε σίγουρα».

Για την αφιέρωση του στον Κώστα Σταθελλάκο: «Με τον Κώστα είμαστε φίλοι, έδειξε σε όλο το φάσμα της καριέρας του έδειξε ποιο ήταν με την στάση του. Είναι μια πολύ στενάχωρη είδηση. Εχθές μου δόθηκε η ευκαιρία. Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιες καταστάσεις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση