ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Μακρίδης: «Δύσκολη αποστολή για την Ομόνοια, όχι για τον Άρη»

Οι αναφορές του πρώην προέδρου του Άρη Λεμεσού και η πίστη του για διακρίσεις

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Μάριος Μακρίδης, πρώην πρόεδρος του Άρη, επί χρόνια μέλος του σωματείου και ποδοσφαιριστής της καλύτερης ομάδας που είχε ποτέ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο παρελθόν (1975-1980), πιστεύει ότι οι πράσινοι της Λεμεσού μπορούν να κερδίσουν την Ομόνοια στο αυριανό παιχνίδι στο ΓΣΠ για τη 10η αγωνιστική (17:00).

Υποστήριξε επίσης την άποψη, ότι εάν ο Άρης συνεχίσει σε ανάλογες εμφανίσεις, μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή του στην εξάδα και γιατί όχι και έξοδο στην Ευρώπη. Συναντήσαμε τον κ. Μακρίδη στα «Λανίτειο Mini Football» και συνομιλήσαμε μαζί του για την αποστολή-πρόκληση που θα έχει ο Άρης απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές.

«Δεν είναι μόνο η συγκομιδή, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνολική απόδοση της ομάδας, σχεδόν σε όλους τους αγώνες. Δεν είναι τυχαία που μαζέψαμε αυτούς τους βαθμούς. Είναι ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε οποιαδήποτε αντίπαλο», ανέφερε μεταξύ άλλων, λέγοντας ότι η αποστολή της Ομόνοιας θα είναι δύσκολη και όχι του Άρη, εξηγώντας ότι το «τριφύλλι» είναι που «καίγεται» για βαθμούς και πως η ομάδα του δεν θα έχει τόσο άγχος όσο οι περσινοί πρωταθλητές. «Έχουμε καλή ομάδα και δεν φοβόμαστε το παιχνίδι», τόνισε.

Για την πίστη του ότι ο Άρης μπορεί ακόμη και για εξάδα και Ευρώπη, είπε: «Αν μείνουμε στους πρώτους έξι και νοουμένου ότι θα συνεχίσουμε τις καλές αποδόσεις γιατί να μην τα καταφέρουμε; Δεν νομίζω να υστερούμε σε κάτι γιατί δεν είναι τα ονόματα των ομάδων που παίζουν μπάλα. Στο γήπεδο είναι που κρίνεται. Έχουμε πολύ ικανοποιητικές εμφανίσεις και μέχρι στιγμής δείχνουμε να δικαιούμαστε να παραμείνουμε στην πρώτη εξάδα».

Χαρακτήρισε επίσης ομάδα με πειθαρχία των φετινό Άρη, είπε πως οι παίκτες ξέρουν κρατούν τις θέσεις τους, έχουν καλή τεχνική κατάρτιση, διαθέτει μονάδες που μπορούν να σκοράρουν η ομάδα και ότι γενικά σε όλες τις γραμμές του γηπέδου υπάρχει ισορροπία. Χαίρεται που ο Άρης είναι σε θέση να ξεπεράσει την ομάδα του 1975-80 και ανέφερε πως δεν ήλπιζαν ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί ομάδα ικανή για διακρίσεις, καταλήγοντας ότι εύχεται και ελπίζει να τα καταφέρει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να πετύχει τους πιο πάνω στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Στρινιάρης!

Στρινιάρης!

Ο Άρης φλερτάρει εδώ και καιρό με την κορυφή, κέρδισε 1-0 τη Δόξα... και προς το παρόν την κατέχει
24sports team
 |  ΑΡΗΣ