ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να είμαστε καλύτεροι του χρόνου»

Το μέλος της διοίκησης του Άρη Παναγιώτης Παναγιώτου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του Άρη. Μίλησε ιδιαίτερα για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Άρη, τις παραχωρήσεις Αντωνίου και Χριστοφόρου στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την δουλειά στις ακαδημίες και τις παραχωρήσεις Αντωνίου και Χριστοφόρου στον ΑΠΟΕΛ: «Μας χαροποιεί το ότι οι μεγάλες ομάδες αναγνωρίζουν τοα παιδιά που προέρχονται από τον Άρη και τα παίρνουν κοντά τους. Υπάρχουν και άλλα παιδιά και κάποιοι θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα σύντομα. Δίδεται μεγάλη έμφαση στο θέμα των ακαδημιών και η βάση μας πρέπει να προέρχεται από τις ακαδημίες μας. Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες μας.»

Για την ΓΣ της ομάδας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας έδειξε εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε όλοι μαζί μονιασμένοι για κάτι καλύτερο την χρονιά που έρχεται.»

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του Άρη:«Υπάρχει ενδιαφέρον για Παναγή και Παχίπη. Αν η πρόταση μας ικανοποιεί δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Ο Άρης είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες στους Κύπριους ποδοσφαιριστές να δείξουν τι αξίζουν.»

Για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς: «Μέχρι τώρα, έχουμε κλείσει τον τερματοφύλακα  Νουρεντινόσκι, τον Πόλιανετς από την Καρμιώτισσα και τον Μαμμίδη. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που τις μελετά ο Νικόλας Μαρτίδης. Ο βασικός κορμός έχει μείνει και αυτό είναι θετικό για μας. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι του χρόνου και αυτός είναι ο στόχος μας.»

 

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση