ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Πνευματικά ήμασταν πίσω – Να μην βάλουμε πίεση αποτελέσματος στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του προπονητή

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τοποθετήθηκε ύστερα από την ήττα της ομάδας του από τη Ζίλινα (1-3), η οποία δυσκολεύει τη συνέχεια στη νέα διοργάνωση της UEFA.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του European Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικό σχόλιο: «Είναι μεγάλη απογοήτευση. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κυριαρχία στο παιχνίδι μας, δεχθήκαμε δυο τέρματα από ατομικά λάθη και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο θα έπρεπε να παλέψουμε ατομικά όχι μόνο σωματικά για να μείνουμε στις φάσεις αλλά και πνευματικά. Αλλάζαμε και το σύστημα με τρεις πίσω, όμως έβλεπες πως όλοι έψαχναν κάποιο συμπαίκτη τους για να τους βοηθήσει. Πνευματικά ήμασταν πίσω και αυτό επηρέασε τις αποφάσεις».

Για τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα: «Τα τέρματα που δεχθήκαμε δεν ήρθαν από τα δυνατά σημεία της ομάδας, αλλά από ατομικά λάθη. Δεν ήταν πρόβλημα ότι πιέζαμε ψηλά αλλά τα ατομικά λάθη. Η ομάδα πήρε την απόφαση για αλλαγή και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όταν αναλύσουμε το παιχνίδι μας θα δούμε ότι υπάρχουν σημεία που πρέπει να βελτιωθούμε. Ακόμη και οι οπαδοί μας που μας πιστεύουν είδαν ότι το πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και ήρθαν τέρματα από ατομικά λάθη. Δεν μας πιστεύουν όλοι και ξέρω πως κάποιοι αναλύουν μόνο με νίκη ή ήττα. Αυτό δεν είναι για εμάς. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι του δευτέρου ημιχρόνου και πρέπει να βελτιωθούμε».

Αν η ομάδα μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται: «Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Απ’ το πότε θα έρθουν οι παίκτες, πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες. Οι παίκτες προσαρμόζονται συνεχώς. Δεν πρέπει να τους φορτώσουμε με το άγχος του αποτελέσματος. Μπορεί να έρθει το αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να έρθει και στη συνέχεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλωνας: Σσσσσς…

Απόλλωνας: Σσσσσς…

Αν η τι άλλο το «πείραμα» με τον Γερμανό εφευρέτη κερδίζει σεβασμό... Σιωπή λοιπόν να το παρακολουθήσουμε
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Τσόρνιγκερ rules!

Τσόρνιγκερ rules!

Ήρθε το 3 στα 3 για τον Απόλλωνα και ο Γερμανός μετατρέπει την κατήφεια σε ενθουσιασμό
24sports team
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ