ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ζοάο έμεινε για να γράψει ιστορία!

Η ευκαιρία που έχει να ξεπεράσει τον Μπρούνο Βάλε

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Οι συναντήσεις του Απόλλωνα με τους ποδοσφαιριστές για το θέμα των συμβολαίων τους έφερε διάφορες καταλήξεις, άλλες αναμενόμενες και άλλες όχι, με τον Ζοάο Πέδρο να θεωρείται η πιο σημαντική περίπτωση παίκτη που έκλεισε θετικά.

Από τότε που αποκτήθηκε το Καλοκαίρι του 2015 μόλις ένα ευρωπαϊκό ματς έχασε! Εκείνο στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ Δεκέμβρη 2018 λόγω τραυματισμού.

Δεν ανακοινώθηκε ακόμα όμως θα παραμείνει στην ομάδα για να είναι αρχηγός της στη νέα προσπάθεια διάκρισης σε Κύπρο και Ευρώπη (δες ΕΔΩ).

Η Ευρώπη παραδοσιακά ξεκινά πρώτη, φέτος δεν το ξέρουμε ούτε αυτό, με τον Πορτογάλο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία να γράψει το όνομά του φαρδύ-πλατή στην ιστορία του συλλόγου.

Με το φινάλε της περσινής παρουσίας του Απόλλωνα στην Ευρώπη, ο Πέδρο έφτασε στις 41 συμμετοχές με το «θεό» στο στήθος και είναι μόνος του δεύτερος στη σχετική λίστα. Μπροστά του έχει μόνο τον Μπρούνο Βάλε που έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα πέρσι με 45. Πίσω του στη λίστα είναι ο Φώτης Παπουλής με 40 αλλά δεν μπορεί να τις αυξήσει πια μιας και επέλεξε να αποχωρήσει.

Αντιλαμβάνεστε πως με την παρουσία του στην ενδεκάδα σταθερή και το μέσο όρο παιχνιδιών του Απόλλωνα στην Ευρώπη πάνω από τέσσερα, έχει όλη την προοπτική να τον βρει η σεζόν με την πρώτη θέση δικιά του. Όχι πως οι δυο προαναφερθέντες δεν άξιζαν να την έχουν, όμως σίγουρα και ο Πέδρο αν το καταφέρει θα είναι με την αξία του και τη σταθερή παρουσία του.

Απλά να σημειώσουμε πως από τότε που αποκτήθηκε το Καλοκαίρι του 2015 μόλις ένα ευρωπαϊκό ματς έχασε! Εκείνο στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ Δεκέμβρη 2018 λόγω τραυματισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X