ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το περιβραχιόνιο παρακαλώ…

Ο παίκταρας έμεινε και γίνεται ο νέος αρχηγός

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μία δυσάρεστη και μία ευχάριστη εξέλιξη επιφύλασσε η χθεσινή μέρα στον Απόλλωνα. Ο Φώτης Παπουλής αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα.

Μία εξέλιξη που πληγώνει αφάνταστα, διότι ο «καλαμαράς» δέθηκε με όλους, ωστόσο αποφάσισε να γυρίσει σελίδα. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι, ο Απόλλωνας οφείλει να κοιτάξει μπροστά, διότι η ζωή του ποδοσφαίρου συνεχίζεται.

Αυτό το κατάλαβε πολύ καλά και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, διότι γι’ αυτό ήταν μία μεγάλη «μαχαιριά», αλλά ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου το αντιλαμβάνεται απόλυτα αυτό.

Από την άλλη όμως, ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ενίσχυση, διότι μόνο έτσι θα μπορεί να κοιτάξει μπροστά. Και η παραμονή του Ζοάο Πέδρο ήταν το πιο σημαντικό, αλλά ταυτόχρονα το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει αυτή την στιγμή.

Ο Πορτογάλος λατρεύεται από τον κόσμο, περισσότερο ακόμα και από τον Παπουλή (όχι πώς ο Φώτης λατρεύεται λίγο), διότι είναι μακράν ο πολυτιμότερος και ο πιο σταθερός παίκτης του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. Και σ’ αυτό δεν υπάρχει συζήτηση, αλλά ούτε και αντίλογος.

Τα επιτεύγματα του μέσα στο γήπεδο μιλούν από μόνα τους. Πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος 2017-18 και κάθε χρόνο στην ενδεκάδα της χρονιάς. Μόνο αυτό τα λέει όλα. 

Και όταν πρόκειται για τέτοιους παίκτες, κάνεις και υποχωρήσεις. Γι’ αυτό, το πήρε προσωπικά ο Νίκος Κίρζης και στην συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, έκλεισε θετικά το ζήτημα.

Έτσι, ο παικταράς θα συνεχίσει να φορεί την «κυανόλευκη» φανέλα, αλλά με την μεγάλη διαφορά πλέον, ότι στο μπράτσο του θα έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Θα τσακώνεται λίγο με τον Χάμπο, αλλά θα τα βρίσκουν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X