ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Πετεβίνος: «Μείναμε στείροι ξανά από πλευράς τίτλων»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην Cablenet μετά την ήττα από την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Ο απολογισμός για τη σεζόν αν τη βάλεις όπως ξεκίνησε και όπως τελείωσε σαφώς δεν είναι θετικός, βεβαίως κατά τη διάρκεια επιχειρήσαμε να κάνουμε μια μεγάλη ανατροπή όμως αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Επιστρέφουμε στα πρoκριματικά της Ευρώπης αλλά όχι εκεί που θέλαμε. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από οποιονδήποτε πέραν από τον εαυτό μας. Όπως είπε ο προπονητής αυτό που δώσαμε σήμερα πήραμε και εμφανίσαμε σε ένα 90λεπτο όλες τις παθογένειες που μας συνόδευαν στη χρονιά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό αν θέλουμε την επόμενη σεζόν να διορθώσουμε αυτά τα λάθη, τα προβλήματα και τις παθογένειες και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει ως ΑΠΟΕΛ, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν το μόνο κομμάτι που ήταν απόλυτο σε σχέση με τις προσδοκίες ήταν ο κόσμος.

Η ομάδα δυστυχώς δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι ταγμένος να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει τίτλους. Μείναμε στείροι ξανά από πλευράς τίτλων και η ευθύνη βαραίνει όσους είναι στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Να πούμε ότι όταν ξεκίνησε η σεζόν προσπαθήσαμε να στελεχώσουμε την ομάδα με παίκτες που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, κάναμε δύσκολη τη ζωή μας με το κακό ξεκίνημα υπάρχουν όμως αδυναμίες στο ρόστερ, τις γνωρίζουμε και πρέπει να τις διορθώσουμε από αύριο, τα προκριματικά σε αναγκάζουν να κοιτάξεις άμεσα την επόμενη μέρα. Θα αγωνιστούμε στο Conference, θα προσπαθήσει ο προπονητής με το τεχνικό τιμ να συμπληρώσει το ρόστερ όσο πιο νωρίς γίνεται και να πάμε άμεσα στην επόμενη μέρα.

Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε με ρεαλισμό. Υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ που πρέπει να συμπληρωθούν με περισσότερη ποιότητα και ισορροπία. Ευελπιστούμε να μην είμαστε και τόσο άτυχοι από πλευράς τραυματισμών γιατί έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του, σήμερα και τις τελευταίες αγωνιστικές ήμασταν χωρίς στράικερ. Επίτρεψε μου να τελειώσω με μια απολογία προς τον κόσμο που ήταν το μοναδικό κομμάτι που από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν άμεμπτο από πλευράς του τι έπρεπε να κατατεθεί στις κερκίδες και να κοιτάξουμε τι να διορθώσουμε για να είμαστε την επόμενη σεζόν αντάξιοι των προσδοκιών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση