ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ: «Κάποιοι θέλουν να μας διώξουν και από τις παρελάσεις...»

Οι καταγγελίες των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή τους συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Αναφέρουν,μεταξύ, άλλων πως ζητήθηκε ταυτοποίηση μελών του συνδέσμου τους από αστυνομικούς. 

Αναλυτικά:

25η Μαρτίου σήμερα, μια μέρα διαφορετική από τις υπόλοιπες,αφού σαν σήμερα πριν από 198 χρόνια οι Έλληνες απέδειξαν πως δεν κερδίζει η λογική όταν υπάρχει καρδιά,θέληση και η κατάληλη "μαγιά"...

Ο ΠΑΝ ΣΥ ΦΙ για ακόμη μια χρονιά έπραξε το καθήκον του, η μαθητιώσα νεολαία του συνδέσμου μαζί με την συνοδεία μεγαλυτέρων μελών παρέλασαν και τίμησαν τόσο την ελληνική επανάσταση όσο και τους ήρωες του 1821, που έδωσαν τα πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδος.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Υ.Γ. -Κάποιοι φαίνεται πως πέραν των γηπέδων θέλουν να μας διώξουν και από τις παρελάσεις. Πριν ξεκινήσει η παρέλαση και άνευ λόγου και αιτίας, εντεταλμένοι μυστικοί αστυνομικοί στράφηκαν προκλητικά προς τα μέλη μας ζητώντας να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους ενώ ήθελαν να τους κάνουν και σωματικό έλεγχο. Αναμφισβήτητα πλέον όσο ποτέ, το κυβερνών κόμμα είναι εχθρός του ΑΠΟΕΛ αφού εκτός από το ότι έδιωξε τον κόσμο απ'τα γήπεδα αποδυναμώνοντας την ομάδα μας, τώρα θέλει να κτυπήσει και στις ιδέες που μια ζωή πρέσβευε ο ΑΠΟΕΛ. Αποελίστα, τον Μάη μαύρισε αυτούς που πληγώνουν εδώ και καιρό τον ΑΠΟΕΛ μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X