ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τελικός πρωταθλήματος.. με ρυθμιστή την Ομόνοια

Βασιζόμενοι στην ποδοσφαιρική λογική, τη τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Ο Τόνγκια σκότωσε την όποια ελπίδα της Ομόνοιας να κυνηγήσει τον τίτλο, ο Κβιλιτάια χόρεψε γεωργιανούς παραδοσιακούς χορούς τα στόπερ του Άρη, αποκαθηλώνοντας τους από τον θρόνο του πρωταθλητή , η Πάφος πάρταρε με καλεσμένη την «Κυρία» την πρόκριση της στον τελικό ενώ η Ανόρθωση μαζεύει τα συντρίμμια που προκάλεσαν οι χειρισμοί της διοίκησης Σάντη τη φετινή χρονιά.

Δυο πλέον ματς πριν από το τέλος της συναρπαστικής σεζόν και αν δεν επιτευχθεί κανά ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα με την Ανόρθωση να προκαλεί μέγα κάζο τους Λαρνακείς, την προτελευταία αγωνιστική, το σενάριο να πάμε για τελικό πρωταθλήματος, είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Λαμβάνοντας ως προαπαιτούμενο τη νίκη της ΑΕΚ έναντι της Ανόρθωσης ή τη μη νίκη του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια, ο τελικός πρωταθλήματος την 11 Μαίου θα είναι το γεγονός της χρονιάς.

Βασιζόμενοι στην ποδοσφαιρική λογική, η Ομόνοια και το αποτέλεσμα της με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη αγωνιστική, θα καθορίσει και τα επιθυμητά αποτελέσματα των δύο διεκδικητών.

Σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ πάνω στο τριφύλλι, τότε οι γαλαζοκίτρινοι παν για δύο αποτελέσματα στον τελικό, σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Ομόνοιας, η ΑΕΚ θα πάει Λευκωσία την τελευταία αγωνιστική, επιδιώκοντας είτε την ισοπαλία, είτε τη νίκη.

Καλό κουράγιο!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση