ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Κουέστα για το μέλλον του

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ισπανός κήπερ

Συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr παραχώρησε ο τερματοφύλακας του Άρη Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός πορτιέρο, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε στο μέλλον του λέγοντας εμμέσως ότι αυτό θα είναι εκτός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

 Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ισπανού στο gazzetta.gr:

Πριν καλά-καλά ανοίξει ο φάκελος της επόμενης μέρας, μ’ ένα άγγιγμα φρόντισε να τον κλείσει. Δείχνοντας ότι περιμένει μια τελευταία επαφή με τον Άρη, έχοντας προφανέστατα στα χέρια του το ζωηρό ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ το οποίο μετουσιώθηκε με πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Τουρκίας αλλά η Κύπρος μοιάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός. Δεν το είπε, αλλά το πρόσωπό του έδειξε ότι οι τίτλοι τέλους ήδη άρχισαν να πέφτουν, εκτός κι αν υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

«Ό,τι κι αν γίνει, πάντα θα υπάρχει το δέσιμο με τον Άρη», απάντησε και αναφέρθηκε στον κόσμο. «Τον ευχαριστώ για την αποδοχή, την αναγνώριση και τη στήριξη. Είμαι χαρούμενος που ανέπτυξα τέτοια σχέση με τον κόσμο. Το έχω ξαναπεί και δεν το έκανα για τις εντυπώσεις. Στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Θα δούμε τι θα γίνει, αντικειμενικά όμως δεν έχουμε πολλές ημέρες στη διάθεσή μας», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση