ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Ανόρθωση θέλει, αλλά μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί»

Φημολογίας συνέχεια για Λάζαρο

Φημολογίας συνέχεια για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Το 24sports σας είχε ενημερώσει προ ημερών ότι ο Ελλαδίτης επιθετικός βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, έχοντας μάλιστα χτυπήσει την πόρτα των πιο εύρωστων οικονομικά ομάδων του νησιού μας (διαβάστε εδώ).

Το θέμα Λάζαρου, παράλληλα, συντηρείται στον ελλαδικό Τύπο, αφού πληροφορίες της Sportday αναφέρουν ότι η Ανόρθωση είναι μια ακόμα ενδιαφερόμενη για την περίπτωσή του πέραν του ΑΠΟΕΛ, για τον οποίο είχε γίνει λόγος στον ελλαδικό Τύπο επίσης προ ολίγων εβδομάδων (διαβάστε εδώ).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, η ελλαδική αγορά παραδοσιακά ενδιαφέρει την ομάδα της Αμμοχώστου φέρνοντας μάλιστα παράδειγμα και την περίπτωση του Καλτσά, ο οποίος διανύει μια πολύ καλή χρονιά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Εντούτοις, σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, η μοναδική ομάδα που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Χριστοδουλόπουλου φέρεται να είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Οι απολαβές του Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό ανέρχονται στις 540 χιλιάδες ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους, όμως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το κασέ του θα πέσει ενδεχομένως και μέχρι τις 250 χιλιάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X