ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χτύπησε πολλές πόρτες ο Λάζαρος

Που προτάθηκε και τι ισχύει για τον 33χρονο διεθνή άσο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε Ελλαδικά δημοσιεύματα, ότι απασχολεί Κυπριακές ομάδες, ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδο. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μένει το καλοκαίρι ελεύθερο και είναι λογικό να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λέμε για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς με τα σημερινά δεδομένα ο διεθνής άσος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, η οποία έχει δικαίωμα εάν θέλει να του ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο.

Ο Λάζαρος πήγε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, υπογράφοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο, με ο οποίο αμείβεται 540 χιλιάδες ευρώ ετησίως, έξω τα μπόνους επίτευξης στόχων. Για να καταλάβετε, στο συμβόλαιο έχει μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος 75 χιλιάδες ευρώ και είσοδο σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ το ίδιο ποσό.

Αντιλαμβάνεστε, είναι ποσά που δεν μπορεί να καλύψει καμία Κυπριακή ομάδα και στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Άρα, είναι λογικό να περιμένει πρώτα τον Ολυμπιακό, αλλά και να θέλει να τον κρατήσει, σίγουρα θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί αυτό το συμβόλαιο, διότι είναι αλλά τα δεδομένα τώρα, με αυτά που υπόγραφε το 2018.

Ταυτόχρονα, ο Χριστοδουλόπουλος έχει κάνει άνοιγμα προς την Κυπριακή αγορά, έτσι ώστε να δει τις επιλογές που μπορεί να έχει εδώ. Σίγουρα, δεν μπορούμε να μιλούμε για αυτά τα ποσά, αλλά για ένα συμβόλαιο γύρω στις 250 χιλιάδες ευρώ, πάνω-κάτω.

Με αυτό το σκεπτικό έχει προταθεί σε τέσσερις από τις μεγάλες ομάδες που μπορούν να καλύψουν αυτό το ποσό, δηλαδή στο ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Υπό τις περιστάσεις αυτά τα λεφτά μπορεί να τα δώσει και η ΑΕΚ, καθώς έχει 2-3 συμβόλαια που είναι εκεί κοντά.

Σίγουρα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην Κύπρο, παρόλο που μετά τον περσινό τραυματισμό (ρήξη χιαστού), δεν βρήκε ακόμη τον πραγματικό του εαυτό. Θυμίζουμε ότι ο τραυματισμός ήρθε τον Φεβρουάριο του 2019 και επέστρεψε στις 22 Δεκεμβρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Συνεπώς, είναι λογικό οι ομάδες μας να θέλουν να εξετάσουν όλα τα δεδομένα, πρώτου κάνουν την κίνηση για τον διεθνή άσο. Αλλά, για την ώρα, λόγω της κατάστασης δεν μπορούν να κοιτάζουν τέτοια πράγματα και να δώσουν ένα μεγάλο συμβόλαιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X