ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αριέλ Αρούς, Κύπρος και ΑΠΟΕΛ

Καλές πιθανότητες να επανέλθει στο νησί μας

Τον Αριέλ Αρούς τον γνωρίσαμε στην Κύπρο μέσα από την εξαιρετική του παρουσία στην Ανόρθωση και αρκετές, από τις μεγάλες, ομάδες μας σαφώς δεν τον έχουν ξεχάσει.

Αριέλ Αρούς-επιστροφή

Τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της Κύπρου και τόσο το Καλοκαίρι του 2018 όσο και το Γενάρη του 2019 υπήρξαν συζητήσεις για να επιστρέψει.

Δεν τα βρήκε για να μείνει στην Ανόρθωση και έψαξε κάτι στην Ισπανία που επίσης δεν βρήκε και έτσι πήγε στην Χάποελ Μπερ Σέβα.

Δημοσίευμα από το Ισραήλ, αναφέρει πως παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο και για του χρόνου ο ίδιος προτιμά να μην μείνει εκεί, έχασε προσφάτως και τη θέση του, και φαίνεται πως κάτι τέτοιο ευνοεί και ο σύλλογος για οικονομικούς λόγους.

Το δημοσίευμα παίρνει και ένα βήμα παραπάνω το όλο θέμα, καθώς αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τον διεθνή τερματοφύλακα. Αυτό γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που μπορεί να πάρει ξανά πρωτάθλημα και να δοκιμάσει να μπει στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Επίσης, κάνει λόγο πως είχαν μια ήσυχη ζωή στην Κύπρο με την κοπέλα του πέρσι κάτι είχε παραδεχθεί κι ο ίδιος με δηλώσεις του πέρσι.

Το αν η εξέλιξη των πραγμάτων τα φέρει έτσι που θα ξαναδούμε τον Αρούς στο κυπριακό πρωτάθλημα, μένει να φανεί. Όμως το δεδομένο είναι πως τόσο ο ίδιος πέρασε καλά εδώ αλλά και οι μετοχές τους για το τι μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα ψηλές.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X