ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Τι δείχνουν οι Σαλάι, Ιχάρος και Περέιρα

Αυτό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ δεν είναι πρωτόγνωρο ωστόσο στη υφιστάμενη μεταγραφική περίοδο πρώτη φορά συμβαίνει.

Αυτό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ δεν είναι πρωτόγνωρο ωστόσο στη υφιστάμενη μεταγραφική περίοδο πρώτη φορά συμβαίνει. Κάθε μέρα βγαίνουν στην δημοσιότητα διαφορετικά ονόματα ποδοσφαιριστών που απασχολούν τους «γαλαζοκίτρινους» και μάλιστα σε κάποιους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχει γίνει και πρόταση.

Ωστόσο σε όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μια κοινή συνισταμένη που δείχνει το πως οι πρωταθλητές θα πορευθούν από εδώ και πέρα για την ενίσχυση της ομάδας. Τόσο ο Σαλάι όσο και οι Ιχάρος και Περέιρα είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’ και συνεπώς δεν χρειάζεται να αποδεσμευτεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Αυτό σε αρκετά μεγάλο βαθμό λύνει τα χέρια του Γιώργου Δώνη που καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι για να εγγραφεί ο Λούκας Σόουζα ήδη πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ.

Με την ανάγκη του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση επιθετικού που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ποτέ και τον Ντε Καμάργκο να είναι δεδομένη αυτόματα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να ψάξει στην αγορά για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είναι όμως κάτω των 21. Βέβαια αυτό εμπεριέχει και ρίσκο καθώς λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν και εμπειρίες και ποιότητα σε τέτοια ηλικία. Όταν μάλιστα βρίσκονται τέτοιες περιπτώσεις οι πιθανότητες απόκτησής τους είναι μειωμένες, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Περέιρα και ο Σαλάι οι οποίοι με παραστάσεις από την Serie A είναι φυσιολογικό να έχουν ως 2η και 3η επιλογή το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου υπάρχουν ακόμη τρεις εβδομάδες οι οποίες αναμένεται να είναι «καυτές». Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται απαντήσεις από ποδοσφαιριστές στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις ενώ θα επισπευστούν και οι διαδικασίες για κάλυψη των αδυναμιών που υπάρχουν στο ρόστερ. Πάντως το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή κάτω των 21 φαντάζει πλέον πιο πιθανό από ποτέ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση