ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πανικός στην Κωνσταντινούπολη για χάρη του Λεάο

Τρελαμένοι οι φίλοι της Γαλατά για τον Πορτογάλο!

Αντίπαλος της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League, φαίνεται πως θα είναι ο Ράφαελ Λεάο, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να είναι έτοιμος να υπογράψει με τη Γαλατάσαραϊ.

Όλα έδειχναν ότι ο σούπερ σταρ της Μίλαν βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από τους «ροσονέρι», με τον Λεάο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η επικείμενη άφιξή του στην Τουρκία έχει προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό στους φίλους της Γαλατάσαραϊ, που περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση της μεγάλης μεταγραφής.

Αυτός πρόκειται να είναι η Τουρκία και η Γαλατάσαραϊ. Ο 27χρονος προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη και πλήθος κόσμου τον περίμενε για να τον αποθεώσει.

Ο ίδιος, με ένα πλατύ χαμόγελο, τους ευχαρίστησε και τραγούδησε μαζί τους ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Διοργανώσεις: Τελευταία Ενημέρωση