ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Να αποφύγει το «δάγκωμα» της καραβίδας

Ο αγώνας με την Καραμπάχ είναι καθοριστικός όμως προέχει η Δόξα

Σάββας Λαζανιάς

Στην τελική ευθεία θα μπει από αύριο η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Δόξα στο ΓΣΠ. Οι πρωταθλητές θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα και να πάρουν άλλο ένα σημαντικό τρίποντο.

Με την επιστροφή των διεθνών ο Τόμας Ντολ θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Ο Γερμανός θα αξιολογήσει την κατάσταση όλων των διεθνών και θα αποφασίσει εάν θα δώσει ανάσες σε κάποιους από αυτούς καθώς ακολουθούν πολύ δύσκολες αναμετρήσεις.

Το παιχνίδι με τη Δόξα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και απόλυτα προσηλωμένη μέσα στο γήπεδο για να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ο κίνδυνος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος για το λόγο ότι ακολουθεί το καθοριστικότατο παιχνίδι με την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο αγώνας της μεθεπόμενης Πέμπτης με τους Αζέρους θα κρίνει πολλά όσο αφορά την προοπτική πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ από τον όμιλο. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι με τη Δόξα και ο Τόμας Ντολ καλείται να κρατήσει προσηλωμένους τους παίκτες τους αποκλειστικά σε αυτό το ματς, εγχείρημα το οποίο σίγουρα δεν είναι εύκολο.

Η Δόξα είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά εάν της υποτιμήσεις. Η καραβίδα μπορεί να σε δαγκώσει χωρίς να το καταλάβεις. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος δεν πήρε τυχαία αυτό το παρατσούκλι.

Ο ΑΠΟΕΛ την πάτησε άσχημα στο πρόσφατο παρελθόν από την ομάδα της Κατωκοπιάς γνωρίζοντας μια ντροπιαστική ήττα (2-5). Για αυτό και δεν επιτρέπεται να πατήσει ξανά την ίδια μπανανόφλουδα.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X