ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Κρίσιμο τρίμηνο για το γηπεδικό

Δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα

Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος συνεισφέρει οικονομικά για να βοηθήσει στην καταβολή των μισθών στους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να εξευρεθεί μια οριστική λύση στο οικονομικό. «Θεωρώ ότι είναι ο μονόδρομος ο επενδυτής και για εμάς και για τις άλλες ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό στόχο. Έχουμε έρθει σε επαφή με αρκετούς επενδυτές, ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Χρειάζεται ένας σοβαρός επενδυτής που θα έρθει να επενδύσει στον ΑΠΟΕΛ για χρόνια, ο οποίος θα διοικήσει ο ίδιος όπως θέλει διασφαλίζοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει πρωταγωνιστής», είχε δηλώσει στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Νίκος Κουγιάλης.

Ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ τόνισε επίσης ότι δεν έχουν μπει στην άκρη τα πλάνα για το ιδιόκτητο γήπεδο. «Υπάρχει ένας επενδυτής με τον οποίο είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Υπάρχει μια προκαταρτική συμφωνία, δεν υπάρχει τελική συμφωνία. Όταν υπάρξει συμφωνία θα την ανακοινώσουμε. Ευελπιστώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο να υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη στο θέμα το γηπέδου», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουγιάλης έθεσε ένα χρονικό ορίζοντα τριών μηνών για πιθανές εξελίξεις για το ιδιόκτητο γήπεδο, με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να περιμένουν με ανυπομονησία τα ευχάριστα νέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση