ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προκαταρτική συμφωνία με επενδυτή για το γήπεδο - Συγκινητικό με τους ΑΠΟΕΛίστες»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Κουγιάλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ανταπόκριση του κόσμου στα σχέδια που ανακοίνωσε η εταιρεία για την οικονομική στήριξη της ομάδας: «Υπάρχει πολύ σοβαρή ανταπόκριση. Είναι συγκινητικό που αρκετοί φίλοι της ομάδας μας τηλεφωνούν καθημερινά στα γραφεία για τα σχέδια. Ήδη για το εικονικό sold out έχουμε ξεπεράσει τις 2000 συμμετοχές. Για το δεύτερο σχέδιο (500 APOEL FC) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 150 άτομα. Θεωρώ ότι πηγαίνουμε πολύ καλά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είναι περήφανοι, θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί».

Για τους παλαίμαχους: «Είναι πρώτοι που έχουν καταθέσει επιταγή τριών χιλιάδων ευρώ. Είμαστε όλοι ενωμένοι. Είμαι βέβαιος ότι ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα δείξει τη δύναμη του για άλλη μια φορά. Τι άλλο να πούμε για αυτόν τον κόσμο, τον ευχαριστούμε».

Για τον στόχο των δυο εκατομμυρίων: «Ο αρχικός στόχος είναι συλλογή των δυο εκατομμυρίων μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες». 

Για το που θα διοχετευτούν αυτά τα λεφτά: «Είναι για τρέχουσες υποχρεώσεις για μισθούς ποδοσφαιριστών, προπονητών και υπαλλήλων. Είναι άμεσες ανάγκες για τους επόμενους δυο μήνες».

Για τον χορό που θα διοργανώσει ο ΑΠΟΕΛ: «Θα διοργανώσουμε χορό στις 28 του μήνα και θα το ανακοινώσουμε σήμερα ή αύριο».

Για το μεταγραφικό εμπάργκο: «Είναι και οι παλιές οφειλές μέσα στο πλάνο. Θα τακτοποιηθούν κι αυτές».

Για το θέμα του επενδυτή: «Ψάχνουμε για επενδυτή. Δεν μπορεί καμία ομάδα με τις δικές μας υποχρεώσεις να σταθεί από μόνη της χωρίς στρατηγικό επενδυτή. Αυτή είναι η προσπάθεια που καταβάλλουμε τον τελευταίο χρόνο. Θεωρώ ότι είναι ο μονόδρομος ο επενδυτής και για εμάς και για τις άλλες ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό στόχο. Έχουμε έρθει σε επαφή με αρκετούς επενδυτές, ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Χρειάζεται ένας σοβαρός επενδυτής που θα έρθει να επενδύσει στον ΑΠΟΕΛ για χρόνια, ο οποίος θα διοικήσει ο ίδιος όπως θέλει διασφαλίζοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει πρωταγωνιστής».

Για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο: «Η πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο ήταν εξαιρετική. Έχουμε ένα πλήρες ρόστερ και ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα τα πάει ακόμη καλύτερο στον 2ο γύρο. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες με βαριά βιογραφικά που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Είναι ο Δώνης, ο Φετφατζίδης, ο Γουίλσον και ο Τομανέ. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, ο προπονητής μας πιστεύει σε αυτούς».

Για τον Τζέφερσον και το κομμάτι της ενίσχυσης: «Αφήνει πολύ καλές εντυπώσει στον Αρχάγγελο. Πιθανό να γίνει προσθήκη κι άλλου παίκτη κάτω των 23. Από εκεί και πέρα θα μας πει ο προπονητής αν χρειάζεται κάτι άλλο. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη»

Αν μπαίνουν στην άκρη τα πλάνα για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Όχι δεν μπαίνουν στην άκρη. Υπάρχει ένας επενδυτής με τον οποίο είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Το θέμα του γηπέδου δεν είναι εύκολο θέμα. Υπάρχει μια προκαταρτική συμφωνία, δεν υπάρχει τελική συμφωνία. Όταν υπάρξει συμφωνία θα την ανακοινώσουμε. Ευελπιστώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο να υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη στο θέμα το γηπέδου».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση