ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου: «Ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται αυτά που λέμε»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στο Δασάκι: «Ξέραμε τα δεδομένα τα αγωνιστικά για τον αριθμό των απουσιών που είχαμε. Ξέραμε ότι θα παίζαμε σε ένα γήπεδο με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο. Με τη συνολική εικόνα των δυο ομάδων, οριακά απονεμήθηκε δικαιοσύνη με το γκολ του Γκασάμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Στα τελικά στάδια του αγώνα πιέζαμε ασφυκτικά για το γκολ και το τέλος το βρήκαμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Με την ΕΝΑΔ και τον Οθέλλο δεν θα έχουμε κάποιες επιστροφές».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται αυτά που λέμε, ότι είναι καθοριστική η συμμετοχή του. Έχουν καταλάβει ότι η περίοδος είναι μεταβατική και το καταλαβαίνεις περισσότερο σε δύσκολες βραδιές. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι γίνεται προσπάθεια στη φετινή προσπάθεια. Ο κόσμος είναι ο πιο σταθερός αιμοδότης της ομάδας».

Για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας (δες ΕΔΩ) για την ανανέωση του συμβολαίου του Πριέτο: «Πάνω σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει κάτι που έχουμε να σχολιάσουμε. Αν προκύψουν εξελίξεις, σαφώς και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αυτό δεν αφορά μόνο τον κ. Πριέτο αλλά και για άλλους στην ομάδα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση