ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Δένει… Πριέτο (Πληροφορίες)

Οι δυο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Στο ποδόσφαιρο λεν πως ο προγραμματισμός των μεγάλων ομάδων ποτέ δεν σταματά και πως όταν κάτι λειτουργεί όχι μόνο δεν το αλλάζεις αλλά προσπαθείς να το ενισχύσεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ανόρθωση, με τις πληροφορίες του 24sports να αναφέρουν πως η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντόνιο Πριέτο για ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Ισπανός μέσα σε δυο μεταγραφικές περιόδους έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της ομάδας και απο την κατάντια της περσινής σεζόν πλέον παλεύει για τον τίτλο, έχοντας μάλιστα μικρότερο προϋπολογισμό από όλους τους ανταγωνιστές της.

Η φιλοσοφία του Πριέτο έπιασε τόπο καθώς όλες του οι επιλογές βασίζονται στον ποδοσφαιρικό ορθολογισμό. Αρχικά ο Ισπανός θέλησε να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και θα δημιουργεί αρκετές επιθέσεις. Επί αυτού μπόλιασε τον περασμένο Γενάρη την ομάδα με δυο παίκτες που θα αποτελούσαν ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθεια αυτή. Πρόκειται για τον Τεχέρα και τον Γκερέρο. Παίκτες - ηγέτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Εν συνεχεία το καλοκαίρι επέλεξε τον Νταβίντ Γκαγιέγο ο οποίος κερδίζει φέτος τις εντυπώσεις και είναι ένας εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) προπονητής του πρωταθλήματος. Παράλληλα πρόσθεσε παίκτες που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν την φιλοσοφία του, με πνευμόνια, καλή τεχνική και ικανούς στην κυκλοφορία, ενώ πήρε κάποια ρίσκα τα οποία βγήκαν στο έπακρο όπως ο Ουαγκέ και ο Καστέλ, που παρά τα προβλήματα που κουβαλούσαν αποτελούν παίκτες κλειδιά στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Γκαγιέγο.

Βλέποντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δουλειάς του Πριέτο, η διοίκηση Ανδρέα Σάντη δεν είχε άλλη επιλογή απ’ το να τον καλέσει για ανανέωση της συνεργασίας. Μάλιστα οι πληροφορίες λεν πως οι δυο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα μακριά απ’ το να δώσουν τα χέρια και να βάλουν υπογραφές.

Μια εξέλιξη που εκ των πραγμάτων φέρνει αρκετά χαμόγελα στον κόσμο ο οποίος μετά από χρόνια βλέπει την ομάδα του να βαδίζει στα σωστά μονοπάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση