ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ψηστήρι» στον Λάφερτι από την Αλκή

Ενδιαφέρον και άλλες ομάδες για τον υψηλόσωμο φορ της Ανόρθωσης που τέθηκε εκτός πλάνου

24sports team

info@24sports.com.cy

Πληροφορίες οι οποίες διέρρευσαν και κάνουν λόγο για επαφές ανάμεσα στην πλευρά του Κάιλ Λάφερτι, τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και την Αλκή Ορόκλινη, είναι βάσιμες. Οι κυανέρυθροι στην προσπάθειά που κάνουν για την επιστροφή τους στην Α’ Κατηγορία, θέλουν να ενδυναμωθούν με ποιοτικές λύσεις και γνώριμες, με παίκτες των οποίων η εμπειρία θα είναι χρήσιμη για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η προσπάθεια απόκτησης του πολύπειρου Βορειο-Ιρλανδού φορ, ο οποίος αν και για διάφορους λόγους δεν πρόσφερε τίποτα στην Ανόρθωση, στην ομάδα της Λάρνακας θεωρούν πως για τα δεδομένα τους, αλλά και αυτά της Β’ Κατηγορίας, μπορεί εύκολα να κάνει τη διαφορά. Εξ ου και το γεγονός ότι αν καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θεωρούν πως η υπέρβαση θα είναι δικαιολογημένη. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει και ο πρόεδρος της Αλκής, ο Σκωτσέζος, Άντι Μέντγουιν με τις πληροφορίες να κάνουν λόγω πως ο τελευταίος γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή.  

Σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ κάναμε λόγο πως η Ανόρθωση δεν θα έχει δύσκολο έργο ως προς την προσπάθεια να βρεθεί η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Λάφερτι, αφού θεωρείται βέβαιο πως θα βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο να λεχθεί για την περίπτωση του Βορειο-Ιρλανδού. Υπάρχουν συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη για να βρούμε κάποια λύση. Έχει αρχίσει και ο ίδιος να μελετά κάποιες προτάσεις που μας λέει η πλευρά του ότι έχει. Περιμένουμε να υπάρξει μια οριστική κατάληξη», ήταν η επίσημη θέση της Ανόρθωσης διά στόματος Δημήτρη Χριστοφόρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον εξέφρασε η ΕΝΠ, αλλά και ακόμη μία ομάδα Α’ Κατηγορίας, ενώ η μπογιά του περνάει ακόμη και σε πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών σε χώρες της Μεγάλης Βρετανίας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση