ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος Ντουρίς; Του Λόρια

Κάποιοι μένουν στα γκολ… οι αποκρούσεις;

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η φετινή προσπάθεια που κάνει η ομάδα ως προς την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Άμα όμως είναι και επιτέλους η Ανόρθωση φτάσει στην Γη της Επαγγελίας, τότε η φάση απόκρουσης στο 92’ από τον Λόρια, θα είναι έγκλημα να μην περιληφθεί στο βίντεο των πρωταθλητών.

Ήταν ακριβώς τόσης μεγάλης σημασίας που αναρωτιέσαι ποιο ήταν τελικά ποιο σημαντικό.. το γκολ του Ντουρίς ή ότι ο Γεωργιανός με ή χωρίς τη μάσκα καταφέρνει και κρατά το τρίποντο για τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου; 

Και δεν ήταν και καμιά φάση εύκολη. Ο Βργκτς που κάνει κακό παιγνίδι γενικά, το δικαιούται κιόλας ο άνθρωπος καθώς από τον Αύγουστο κινείται σε υψηλές πτήσεις, κάνει την κοτσάνα δίνοντας την ευκαιρία στον Καμερουνέζο της Σαλαμίνας να πλασάρει στη κλειστή γωνία με τον πορτιέρο της Ανόρθωσης να δείχνει τη μεγάλη του κλάση, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να μετρούν τα γκολ και ο κόσμος να δίνει μεγαλύτερη σημασία στο ποιος σκοράρει αλλά κάποιες άλλες φάσεις όπως η μεγάλη απόκρουση του Λόρια δεν πρέπει ούτε να αγνοούνται, ούτε φυσικά και να ξεχνιούνται.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X