ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πηλακούτας: «Ο Κετσπάγια είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα βλέπει»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε για την προετοιμασία και τον προγραμματισμό

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα. Είναι κάτι που φαίνεται και μέσα από τα επίσημα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Ανόρθωσης. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε ιδανικές καιρικές συνθήκες. Σήμερα υπάρχει πρωινή προπόνηση. Σήμερα θα δώσουμε το πρώτο μας φιλικό με τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Θεωρώ πως ο προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όλα βλέπει μέχρι στιγμής».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κατσιαράβα είναι απόλυτα έτοιμος και προπονείται. Ο Οκριασβίλι ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Είναι πιθανό να μείνει προληπτικά εκτός στο σημερινό παιχνίδι. Πολύ πιθανό να μείνει εκτός και ο Μάριος Νικολάου, περισσότερο για προληπτικούς λόγους».

Για τους Στυλιανού και Αρτυματά: «Βρίσκονται σε καλύτερη ετοιμότητα από τους άλλους παίκτες. Αυτή τη στιγμή ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και φαίνεται να ενσωματώνονται πολύ γρήγορα στην ομάδα και στη φιλοσοφία του προπονητή».

Αν θα μεταδοθεί ζωντανά το φιλικό: «Γίνεται μια συνάντηση με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για το πόσο θα μεταδοθεί ζωντανά από τον κανάλι της στο youtube. Θα ενημερώσουμε εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μανθάτη: «Πάγια θέση της επιτροπής προγραμματισμού είναι να αναφερόμαστε σε παίκτες με τους οποίους θα προκύψουν συμφωνίες. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με πάρα πολλούς παίκτες. Εφόσον προκύψει συμφωνία καλώς θα το συζητήσουμε. Προτιμούμε να μην πούμε κάτι περισσότερο».

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες: «Μετά και την έλευση του Αρτυματά, η αμυντική και η μεσαία γραμμή είναι σχετικά πλήρης. Το βάρος έχει ριχθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή. Υπάρχουν δυο κενές θέσεις κοινοτικών όμως υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τις επίσημες μας υποχρεώσεις».

Για τη διάθεση των διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 3200 διαρκείας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί δείχνει έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό της ομάδας. Αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουν δίπλα μας και να πιστέψουν σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ