ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από το πουθενά… Παπουνασβίλι

Πληροφορίες από Αθήνα λεν…

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Αλλού το ψάχναμε και αλλού μας ήρθε. Μιλώντας με ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού για θέματα άσχετα με την Ανόρθωση, στην κουβέντα μπήκε ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι. Το όνομα του είναι γνωστό και στους Ανορθωσιάτες αφού από τον καιρό του Φαν Λέουβεν, είχε κάπως απασχολήσει το ρεπορτάζ της ομάδας.

Ο 25χρονος επιθετικός που πέρσι αγωνιζόταν δανεικός από τη Σαραγόσα στην Ρασίνγκ απασχόλησε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού κατά τη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουάριου. Εμπλοκή στο θέμα είχε και τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος φερόταν να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Έγινε τι έγινε, τελικά ο Παπουνασβίλι δεν κατέληξε στην Αθήνα παρέμεινε στη Ρασίνγκ Σαντατέρ και ο δανεισμός του πλέον ολοκληρώνεται στα τέλη του Ιούνη. Το συμβόλαιο του πάντως με τη Σαραγόσα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης σε πολύ καλή ηλικία (2 Σεπτεμβρίου 1995), διεθνής με την Γεωργία, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις έξω από την περιοχή. Αριστερά, δεξιά και δεκάρι που λέμε. Κάτι σαν Ράγιος, κάτι σαν Οκριασβίλι, είναι και Γεωργιανός, παίζει με το αριστερό…. κολλά με τον Κετσπάγια όπως το αγγούρι με το ούζο. 

Τώρα να μου πεις που κολλά όλο αυτό; Και όμως, ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που ασχολείται με το θέμα του Γεωργιανού μας μετέφερε ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε με τον παίκτη βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του σχετικά με το αν έρχεται ή όχι στην Ανόρθωση.

Την κατάληξη της κουβέντας ούτε και που την γνωρίζουμε, αλλά όπως και να το κάνουμε αξίζει αναφοράς. Γιατί Γεωργιανός, διεθνής, σε θέση που χρειάζεται η Ανόρθωση όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο τον Τιμούρ.

Όσον αφορά το κασέ του δεν μοιάζει ιδιαίτερα απαγορευτικό. Αν όντως αληθεύουν οι πληροφορίες που μας έδωσαν, τον Γενάρη η Σαραγόσα ήθελε να τον δώσει σε ομάδα που θα πληρώνει φουλ το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της περιόδου με το ποσό να φτάνει περίπου στις 160 χιλιάδες. Εδώ του Ράγιος του έδιναν 180 και βάλε και είπε όχι. 

Είναι και "συμπατριώτης". Πρόβλημα προσαρμογής δεν θα έχει αφού η μισή Γεωργία προπονείται στο Αντώνης Καράς. Ο Τιμούρ καιρό τον θέλει. Άμα οι Ισπανοί πουν sı...γιατί όχι; 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X