ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το «γαϊτανάκι» για τον εκλεκτό

Οι προϋποθέσεις για την τρίτη προσθήκη στην ομάδα της Αμμοχώστου

24sports team

info@24sports.com.cy

Η απόφαση είχε παρθεί εδώ και μέρες από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ατρόμητο δεν... έκατσε για διάφορους λόγους, αν και τα προμηνύματα για την περίπτωσή του ήταν ενθαρρυντικά. Πλέον, όμως η ανάγκη για την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή για την μεσοεπιθετική γραμμή είναι πολύ μεγάλη και άμεση στην Ανόρθωση.

Με λιγότερες από δέκα μέρες να απομένουν για το τέλος της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου, στην ομάδα της Αμμοχώστου «τρέχουν» για να βρουν τον εκλεκτό, ο οποίος θα προσδώσει περισσότερη ποιότητα σε μια νευραλγική θέση για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και ο οποίος θα ταιριάζει στο ακέραιο με τον νέο τρόπο παιχνιδιού των τελευταίων εβδομάδων. Ονόματα προτείνονται σε καθημερινή βάση, όμως φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι το πολύ προχωρημένο.

Το ιδανικό για τον Τιμούρ Κετσπάγια θα ήταν αυτός που θα αποκτηθεί να είναι αγωνιστικά έτοιμος, να είναι ελεύθερος και να μην χρειαστεί να μπει σε καραντίνα, λόγω της πανδημίας. Αυτά τα στοιχεία είναι αυτά που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους οι αρμόδιοι, πριν την τελική τους απόφαση. 

Ως εκ τούτου, η εγχώρια αγορά ή η αγορά της Ελλάδας ίσως να είναι αυτές που θα προέρχεται αυτός που θα επιλεγεί. Αγορές που γνωρίζει άριστα ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται ως πολύ κρίσιμες στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού ο χρόνος πιέζει όλους όσους εμπλέκονται. Από την άλλη, όταν γίνει η τρίτη προσθήκη, τότε θα παρθεί και η οριστική απόφαση για το ποιος θα αποχωρήσει από το ρόστερ, μετά τους Σίλντενφελντ και Σελίν.

Πιθανά ονόματα για αποχώρηση ακούγονται σε επίπεδο φημολογίας, όμως κάτι δεδομένο δεν υπάρχει στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση