ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Το δίδυμο των Γεωργιανών και το καθεστώς των ξένων

Κατσαράβα και Μικελτάντζε θα λογίζονται πλέον ως κοινοτικοί

Κυριάκος Τοφή

Ο ερχομός του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση είναι λογικό να επιφέρει και συμπατριώτες του Γεωργιανού τεχνικού στο ρόστερ μιας και γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη αγορά, έχοντας μάλιστα υπάρξει και ομοσπονδιακός τεχνικός. Ήδη προκύπτει προφορική συμφωνία τόσο με τον Τορνίκε Οκριασβίλι, όσο και με τον Γκιόργκι Λόρια, οι οποίοι θα συναντήσουν στις προπονήσεις της «Μεγάλης Κυρίας», άλλους δύο Γεωργιανούς.

Από τη μια, ο Νίκα Κατσαράβα θα διανύσει τον δεύτερο χρόνο του διετούς συμβολαίου το οποίο υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι, ενώ ο Μπέκα Μικελτάντζε αποκτήθηκε με ελευθέρα μεταγραφή μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια. Οι συγκεκριμένοι Γεωργιανοί λόγω του ότι θα αγωνιστούν για δεύτερη σερί χρονιά στο κυπριακό πρωτάθλημα, θα μετακινηθούν από τη λίστα των ξένων, στην αντίστοιχη των κοινωτικών ποδοσφαιριστών, ανοίγοντας έτσι δύο θέσεις στο ρόστερ πιθανότητα για τους δύο συμπατριώτες τους.

Διαβάστε επίσης: Το ελβετικό «καμπανάκι» και η επικίνδυνη μοναξιά του Πουλλαϊδη

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κληθεί, όσον αφορά τις υπάρχουσες περιπτώσεις Γεωργιανών ποδοσφαιριστών, να τιθασεύσει τη νεανικότητα τόσο του Νίκα Κατσαράβα, όσο και του Μπέκα Μικελτάντζε, επιχειρώντας να τους καταστήσει μέλος του συνόλου. Ο 23χρονος κεντρικός επιθετικός κλείνει τη σεζόν με μόλις τέσσερα γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος, ενώ ο 21χρονος ακραίος επιθετικός με δύο γκολ, αποτελώντας όμως την πιο αξιόπιστη μονάδα του ρόστερ στην εν λόγω θέση, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον Ρικάρντο Λαβόρδε.

Το σίγουρο είναι ότι ένας λάτρης της πειθαρχίας όπως ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα χαριστεί ακόμη και στους νεαρούς συμπατριώτες του, των οποίων η αξία είναι εμφανής, ωστόσο χρειάζεται να μπει σε ένα... καλούπι ώστε να εξυπηρετήσει το σύνολο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X