ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Το ελβετικό «καμπανάκι» και η επικίνδυνη μοναξιά του Πουλλαϊδη

Η επιστολή του Όλιβερ Μπουφ υπενθυμίζει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση

Κυριάκος Τοφή

Η έξοδος από την οικονομική αβεβαιότητα με το να καταστεί ο Χρίστος Πουλλαϊδης ξανά μεγαλομέτοχος της εταιρίας δεν έχει συντελεστεί και αρκετά συχνά, υπάρχουν τα γεγονότα εκείνα τα οποία πιστοποιούν ότι ο κίνδυνος όχι απλώς δεν έχει ξεπεραστεί, αλλά ελλοχεύει. Από τη χθεσινή (13/5) επιστολή προς τους επιφανείς Ανορθωσιάτες, ξεχωρίζει βεβαίως η νέα εκκρεμότητα η οποία αφορά δύο ποδοσφαιριστές οι οποίες προειδοποίησαν με κυρώσεις αν δεν λάβουν άμεσα τα δεδουλευμένα τους.

Ένας εκ των δύο είναι ο Ελβετός μέσος Όλιβερ Μπουφ ο οποίος αποκτήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αν ληφθεί υπόψη ότι οι πληρωμές έχουν καθυστερήσει τρεις μήνες, τότε ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει ή κανένα μηνιάτικο. Η κριτική προς το πρόσωπό του είναι η εύκολη οδός ωστόσο ποιος μπορεί να τον αδικήσει βάση και του πιο πάνω σκεπτικού;

Διαβάστε επίσης: Η νέα εποχή και η ανάγκη για συγκεκριμένο πλάνο

Από εκεί και πέρα, ο κίνδυνος του να ταυτιστεί για πολλοστή φορά ο ρόλος του μεγαλομέτοχου και του ηγήτορα με αυτόν του… σπόνσορα, είναι τουλάχιστον μεγάλος και ο Χρίστος Πουλλαϊδης δεν μπορεί να βγάλει από μόνος το φίδι από την τρύπα. Κοινώς η τεχνική του «εγύραμεν πίσω» με την επιστροφή ενός ανθρώπου με οικονομική ευρωστία στο προσκήνιο, δεν μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο στη δεινή οικονομική θέση, με τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν εκτοξευτεί στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

Η παρουσία του μεγαλομέτοχου στην προγραμματισμένη παρουσίαση του Τιμούρ Κετσπάγια την ερχόμενη Παρασκευή, αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς θα είναι και οι πρώτες του δημόσιες τοποθετήσεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X