ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Συνεδριάζει το Δ.Σ και βγαίνουν αποφάσεις!

Για το πως θα προχωρήσει στην επόμενη μέρα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση και ιδιαίτερα στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα το απόγευμα θα υπάρξει συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου ώστε να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα.

Είναι ξεκάθαρο πως η κατάσταση στην «Κυρία» είναι αρκετά δύσκολη στο οικονομικό κομμάτι κι αυτό φαίνεται ακόμη περισσότερο απ’ τη χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας και το γεγονός πως στο πρόγραμμα «Άτλας» υπήρξαν μόλις 400 συμμετοχές από τις 4500 που είχαν τεθεί ως στόχος (δες εδώ).

Την ίδια ώρα οι άλλες προσπάθειες της διοίκησης έχουν εξασφαλίσει ένα ποσό το οποίο ωστόσο δεν είναι ικανό να καλύψεις τις άμεσες υποχρεώσεις. Γι αυτό ακριβώς συνεχίζονται οι επαφές για να εξευρεθούν πόροι και να μείνει ανεπηρέαστη η ομάδα στα κριτήρια και να τακτοποιηθούν οφειλές με διακανονισμούς.

Γενικότερα στη σημερινή συνεδρία θα αναλυθεί η κατάσταση στο οικονομικό, ενώ θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η διοίκηση Ανδρέα Σάντη ώστε να αποφευχθεί το οικονομικό αδιέξοδο. Θυμίζουμε πως στην ατζέντα υπάρχει και η Γενική Συνέλευση στις 24 Απριλίου, όπου θα κρίνει πολλά για το μέλλον του σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση